REKLAMI GEÇ

OSB Başkanı Uslu: Enerjide kısıtlama bu gece sona erecek

OSB Başkanı Uslu: Enerjide kısıtlama bu gece sona erecek

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, sanayide enerji kısıtlamalarına ilişkin açıklama yaptı. Uslu, “Sanayicilerimiz tedirgin olmasın kısıtlama bu gece sona erecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2022 Cuma, 16:00

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, sanayi kuruluşlarında elektrik kısıtlamasının devam edip etmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

Uslu, sanayicilerin tedirgin olmamasını isteyerek, kısıtlamanın bugün saat 24.00 itibariyle biteceğini söyledi.

Uslu, “Son birkaç günden bu yana Denizli’deki sivil toplum kuruluşlarının başkanları, oda başkanları ve bazı arkadaşlarımız, sanayicileri ve insanları tedirgin edici bir şekilde ‘Bu enerji kesintisi uzarsa kötü olur’ şeklinde beyanatlar veriyorlar. Bize Enerji Bakanlığı’ndan gönderilen yazıya göre Cuma günü (Bugün) saat 24.00 itibariyle enerji kısıtlaması bitiyor. Bunun tartışılacak bir tarafı yok. Resmi makamlardan bir açıklama gelmeden kamuoyunda bu tür beyanatların verilmesi bana göre yanlış. Kimse tedirgin olmasın. İnşallah Allah’tan bir mani çıkmazsa elektrik kısıtlaması bundan sonra olmayacak.  Bize resmi bir bilgi şu ana kadar gelmedi. 10 gündür devam eden bir süreç olduğu için Cumhurbaşkanımızın 10 gün söylemini o manada söyledi diye düşünüyorum. 10 gün açıklaması yanlış anlaşıldı, yanlış yorumlandı bence. Bize şimdiye kadar ne Enerji Bakanlığı’ndan ne de Sanayi Bakanlığı’ndan herhangi bir bilgi gelmedi. Şu anda sürecin planlandığı gibi süreceğini düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83