REKLAMI GEÇ

OSB Üst Kuruluşu Denizli’de toplandı

OSB Üst Kuruluşu Denizli’de toplandı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) yönetim kurulu toplantısı, Ankara dışında ilk kez Denizli’de gerçekleştirildi. Denizli, iş dünyasının önemli patronlarına ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2019 Cuma, 17:30

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü ile birlikte kalabalık bir heyet, 2 günlük program için Denizli’ye geldi.

OSBÜK’ün Ankara dışında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısı için kente gelen Kütükçü başkanlığındaki heyet, sabah erken saatlerden itibaren kentte bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirdi.

Heyet, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Organize Sanayi Bölgesi’ne geçen OSBÜK heyeti, OSB Başkanı Abdulkadir Uslu, Başkanvekilleri Necip Filiz ve Derya Baltalı, yönetim kurulu üyeleri ve OSB Müdürü Ahmet Taş tarafından ağırlandı.

Cuma namazının ardından Organize Sanayi Bölgesi’nde de incelemelerde bulunan heyet, önce Denizli OSB Teknik Koleji’ni inceledi. Burada okul yönetimi ve öğretmenlerden çalışmalara ilişkin bilgiler alan heyet, ardından fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi.

SAAT 17.00’DE TOPLANTI BAŞLADI
Ziyaretlerin ardından OSBÜK Yönetim Kurulu, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde başladı. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, birçok ilin OSB, sanayi ve ticaret odaları başkanlarının da katıldığı toplantıda OSB’lerin mevcut durumu, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar değerlendirdi, önümüzdeki sürece ilişkin önemli kararlar alındı.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu’nun Denizli temasları yarın da devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83