REKLAMI GEÇ

OSB’de hareketli anlar. Amaç hayat kurtarmak

OSB’de hareketli anlar. Amaç hayat kurtarmak

Yangın, doğal afet ya da kazalarda koordinasyon halinde yürütülen arama, kurtarma ve tahliye çalışmalarının etkinliğini arttırmak amacıyla OSB itfaiye ekiplerince yapılan Acil Durum Tatbikatı gerçeği aratmadı. Tatbikatta yangına müdahale, korunma ve tahliye ile ilk yardım konusunda aktif çalışmalar yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2017 Çarşamba, 18:04

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen tatbikat, OSB İtfaiye Müdürü Hakan Demir’in Bölge Müdürlüğü personeline teorik bilgiler vermesiyle başladı. Eğitimde “Yangın ve Yangından Korunma, Parlama ve Patlama, İş yerinde Acil Durumlar, Tahliye ve Kurtarma” konuları ele alındı.

Teorik eğitimin ardından AFAD Arama Kurtarma Ekip Şefi Doğan Tufan ve ekibi, yaralı arama ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.

Sirenlerin çalmasıyla başlayan tatbikatta acil durum sonrası OSB Müdürlüğü binası içerisine suni duman ve alevler yansıtıldı.

Enkaz altında kalanlara OSB İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edildi. Acil durum anında yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi.

Arama Kurtarma tatbikatının ardından dışarıda ateş yakılarak, yangın söndürme tüplerinin kullanımıyla ilgili uygulamalı tatbikat yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83