REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu ile hedeflerini konuştuk – 3

Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu ile hedeflerini konuştuk – 3

Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu ile geleceği konuştuğumuz röportajın üçüncü bölümünü yayınlıyoruz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2022 Pazar, 09:00

BÖLÜM 3
“Birlikte yöneteceğiz?”

Denizli’nin uzun yıllardır kanayan yarası lojistik problemi ile ilgili çözüm önerileriniz nedir?
Denizli sanayisi yıllardır her türlü sorun ve engele rağmen başarılı üretim anlayışından vazgeçmeden üretmeye ve katma değer yaratmaya devam ediyor. Bu konuda bizleri en çok sıkıntıya sokan konuların başında maalesef lojistik sorunu geliyor. Bunun için de Denizli Platformu ile bugüne dek birçok çalışma yaptık. Türkiye’de başka bir örneği olmayan, bizim de paydaşı olduğumuz Denizli Platformu’yla birlikte demiryolu lojistiğinin geliştirilmesi projesinin en büyük destekçilerinden biri olmaya devam edeceğiz.

Genç, dinamik bir ekibiniz var. Ekibiniz kimlerden oluşuyor?
İşlerinde çok başarılı, sadece bugüne değil, yarına, sanayicilerimize, kentimize ve ülkemizin geleceğine dair sözü olan, yeniliği, inovasyonu kendine rehber edinmiş, bu şehre sevdalı, Denizli ve Türkiye sanayisini daha ileriye götürmek isteyen muhteşem bir ekibin içerisinde yer almaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Sanayi şehri Denizli’mizde sanayicilerin çatı örgütü DSO’nun şehrimizin en aktif, en etkin kurumu olması adına heyecanlı ve çok hevesli bir ekiple yola çıktım. Denizli’deki işbirliği gücüne, genç sanayicilerin ideallerine ve büyüklerimizin engin tecrübelerine inanan biriyim. Bizim yönetim anlayışımızda sen, ben, o olmayacak. Biz olacağız. Bu şehre dair, kent sanayisine dair sözümüzü birlikte söyleyeceğiz, birlikte yöneteceğiz.

Denizli sanayicisine ne vaat ediyorsunuz?
Denizli sanayisine birleştirme ve bütünleştirme vaadi ile geliyoruz. Birlikte bir enerji yaratmak, Denizli sanayisini daha üst seviyelere taşımak için geliyoruz. Çünkü Denizli sanayisinin derdini, sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunlarla bizler de boğuşuyoruz. Sanayicimizin tüm bu sıkıntılarını çözecek genç, dinamik aynı zamanda tecrübeli bir ekibe sahibiz. Bu nedenle Denizli sanayimizin oylarını ve desteklerini bekliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı