REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası’nda düğüm cumartesi günü çözülecek

Denizli Sanayi Odası’nda düğüm cumartesi günü çözülecek

Denizli Sanayi Odası’nda seçim sürecinin ikinci önemli adımı olan meclis toplantısı tarihi öne alındı. 11 Ekim’de yapılması gereken ilk toplantı 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecekler. 17 meslek komitesinden 37 üyenin oluşturduğu meclis başkan, yönetim kurulu ve meclis başkanını belirleyecek, Denizli Sanayi Odası’nda düğüm çözülmüş olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2022 Perşembe, 13:53

Denizli Sanayi Odası’ndaki seçim heyecanı ikinci raunda taşınıyor. 4 Ekim Salı günü 1.200 üyenin tercihleriyle 17 meslek komitesinden 37 üyenin belirlenmesi, iki başkan adayı Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu’nun 13’er sandalye kazanmasıyla sonuçlandı. Beyaz listeden seçimlere giren 11 bağımsız aday da meclise girmeyi başarmıştı.

DSO seçimlerinin başkan, yönetim kurulu ve meclis başkanının belirleneceği ilk meclis toplantısı 11 Ekim’de gerçekleştirilecekti. Ancak, meclis toplantısı 3 gün önceye alındı ve 8 Ekim Cumartesi gününe alındı.

DSO’da başkan ve yönetim düğümünün çözüleceği toplantıda yapılacak gizli oy açık tasnif usulünün kullanılacağı seçimde, yönetim kurulu başkanı ile 8 yönetim kurulu ve aynı sayıda yedek üye belirlenecek. Meclis başkanının da belirleneceği seçimde disiplin kurulu da oluşturulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı