REKLAMI GEÇ

24. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nı Denizlililer açtı

24. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nı Denizlililer açtı

24. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS) kapılarını ziyaretçilerine açtı. Denizlililerin adeta çıkarma yaptığı EVTEKS’in açılış kurdelesini de Denizlililer kesti. Denizli, EVTEKS 2018’de ilgi odağı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2018 Salı, 18:14

Bu yıl 24. kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS) ilk kez Nisan ayında “Nisan Etkisi” (April Effect) mottosu ile tazelik, yenilik, uyanış ve buluşma gibi bahar etkilerinin ev tekstili ve tasarımı üzerindeki yansımasına ve doğanın uyanışına ev sahipliği yapıyor.

120 ülkeden 150 bin dolayında ziyaretçi beklenen EVTEKS 2018’in açılış törenine Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de katıldı.

EVTEKS 2018’in açılış kurdelesini de Denizli ağırlıklı protokol üyeleri tarafından kesildi.

Fuarın açılışında konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, bir dönem görev yaptığı Babadağ’dan bir anısını anlatarak, Denizlililer’in çalışkanlığından bahsedip övdü.

Şahin, “Çal Kaymakam Vekili olarak Babadağ’ın ilçe olmasında oradaydım. Bayburt’ta da il olurken bulundum. O nedenle, bu tür olayların ne derece büyük olduğunu iyi bilirim. Büyük bir heyecan oluşur hatta millet işini gücünü bırakır. Ancak, Babadağ’da ilçe olurken bile makinalar çalışıyor; evlerden çıkrık sesleri geliyordu. Denizli’nin bugüne gelmesindeki inanç, azim, girişimcilik ve çalışkanlığa bu benim bizzat şahit olduğumu tek örnek ve eminim ki daha niceleri var” dedi.

Açılışın ardından Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve İstanbul Valisi Vahap Şahin Denizli heyetini ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Metin, Denizlilileri heyet halinde EVTEKS’te görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve İstanbul Valisi Vasip Şahin, Denizli heyetiyle birlikte fuardaki Denizlili firmalar ile sivil toplum kuruluşlarının stantlarını gezdi. Fuar ve sektörleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

BU YIL EVTEKS’E DENİZLİ’DEN 94 FİRMA KATILDI
Fuarı değerlendiren Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, tekstil sektörünün Denizli için çok önemli bir ekonomik girdi olduğuna dikkat çekti, 24’üncü EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na çok sayıda ve çeşitli ülkelerden katılım olduğunu söyledi.

Başkan Erdoğan, “Bu fuar sayesinde, tekstil satıcıları ve alıcıları aynı merkezde buluşup daha hızlı ve kolay iş bağlantıları yapıyor. Firmalar böylelikle yeni iş bağlantıları yapma fırsatı da yakalıyor. Bu yıl Denizli’den 94 firmamızı bizi burada en güzel şekilde temsil etmesinin yanında organizasyona katılımın çok olması ve fuardaki hareketliliğin stantlarımıza da yansıması bizi sevindirdi” dedi.

“DENİZLİ, TEKSTİLİN ANA VATANIDIR”
Denizlili firmaların her türlü ihtiyaca göre çeşitlilik gösteren bir yapıda bulunmasının tekstilin Denizli’deki geçmişi ile tecrübesinin getirdiği bir birikim olduğunun da altını çizen Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası heyeti olarak, fuara katılan firmalarımızın temsilcilerini tek tek ziyaret edip, temaslarda bulunuyoruz. Bu büyük organizasyonun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını, firmalarımızın bol kazanç sağlamasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90