REKLAMI GEÇ

EGAFED’in 100. buluşması Denizli’de gerçekleşti

EGAFED’in 100. buluşması Denizli’de gerçekleşti

Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu’nun (EGAFED) 100. toplantısı, Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2014 Cumartesi, 17:44

“Dünden Bugüne EGAFED”toplantısı Pamukkale Tripolis Hotel’de yapıldı.Toplantıya EGAFED üyesi dernekleri yöneticileri ve EGAFED’in eski başkanları katıldı.

Toplantıda, ebediyete intikal edenDEGİAD7. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güneş Özsoy ve Uşak GİAD 7. Dönem Kurulu Başkanı Barış Battalda unutulmadı. Özsoy ve Battal’ın fotoğraflarının yer aldığı masaya karanfiller bırakıldı.

melek-sözkesen

100. TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ
Toplantının açılış konuşmasını yapan DEGİAD Başkanı Melike Sözkesen, federasyonun temellerinin 31 Ekim 2003’te Denizli’de atıldığını, kuruluş dönemi başkanlığını da Ufuk Semercialbaz’ın yaptığını anımsattı.

EGAFED’in kuruluşunun üzerinden 11 yıl geçtiğini ve 100. Toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Sözkesen, “7 GİAD’ın birleşerek oluşturduğu EGAFED’in daha da büyümesi,kurumsallaşma sürecini tamamlaması, diğer sivil örgütleriyle iletişimini iliteşimini kuvvetlendirmesi, GİAD üyelerinin gerek iş gerek özel yaşamlarının gelişimlerine daha fazla katkıda bulunması, konfederasyon için daha da kıymetli katma değer yaratması hepimiz için haklı bir beklentidir. Bu beklenti hayal değildir. Beklentinin gerçekleşeceğine olan inancımız, kuvvetini EGAFED’in bugüne kadar yaptıklarından almaktadır”dedi.

Ufuk-Semezci

SEMERCİALBAZ’DAN TEŞEKKÜR
Katılımcıların birliğini görmekten sevinç duyduğunu belirten EGAFED Kurucu Başkanı Ufuk Semezci Albaz, “11 yılın verdiği keyif ile karşınızdayız. Bugünlere sizlerin sayesinde geldik. Çıktığımız bu yolda en iyi şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum.Şimdiki yönetimde bulunan arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. 100. Toplantımızı gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hazim-Sesli

KONFEDERASYON ZOR GERÇEKLEŞTİ
EGAFED 1. ve 2. Dönem Başkanı Hazim Sesli, uzun bir aradan sonra eski dostlarla buluşmanın kendisini duygulandırdığını söyledi. Sesli, “Bu konfederasyonun kurulması çok zor gerçekleşti. Ancak, kuruluşu çok zor gerçekleşen sivil toplum kuruluşlarının geleceğe daha sağlam kilitlendiğini ve daha sağlam ayağının bastığını görüyoruz. Bugün bu salonbu kadar doluysa o gün atılan temelin sağlam ve doğru şeklide atıldığını, doğru kararlar verildiğini görüyorum. Ne olursa olsun kurulan bu sivil toplum kuruluşları insana bir şeyler katıyor.Ben bu kuruluşa katıldığım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Efkan-Ceylan

CEYLAN: TEMSİL MİSYONUNU YERİNE GETİRİYORUZ
EGAFED Yüksek İstişare kurulu Başkanı Efkan Ceylan,kuruluştan itibaren büyük bir sorumlulukla genç işadamlarının temsilcisi olma misyonunu yerine getirdiklerini, bir yandan işadamı olmanın gereklerini yerine getirirken, diğer yandan da etkin bir sivil toplum kuruluşu olmanın yüklediği sorumlulukla hareket ettiklerini kaydetti.

Volkan-Turgut

EGAFED GENÇ GÜCÜN ADI
EGAFED Başkanı Volkan Turgut, EGAFED demokrasi ve insan haklarına bağlı, inanç özgürlüklere saygılı, Atatürk’ün ilkelerine sadık, toplumsal yapıyı geliştiren genç gücün adı olduğunu, sanayileşmek, bölgesel kalkınma ve çağdaşlaşma adına yürümeye devam edeceklerini vurguladı.

Erkan-Güral

TÜGİK Başkanı Erkan Güral, EGAFED’in konfederasyona bağlı en aktif federasyon olduğunu belirterek, “EGAFED’in 100. programında böyle renkli simalar görmek son derece anlamlı. Ben bu vesile ile geçmiş dönemlerden günümüze kadar emek harcayan dostlarıma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bugüne kadar sarf edilen emek daha çok devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı