REKLAMI GEÇ

ADM EDAŞ, Çepni’yi ağırladı

ADM EDAŞ, Çepni’yi ağırladı

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürü Mükremin Çepni ADM Elektrik Dağıtım Şirketi’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2015 Salı, 10:57

ADM EDAŞ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Mükremin Çepni, İcra Kurulu Başkanı Mesut Güzel ile bir süre görüşerek, şirketin faaliyet bölgesine sunduğu hizmetler ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mükremin Çepni’ye ziyaretinde TEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları Orhan Gayretli, Fatih Gökkaya, Yönetim Kurulu Büro Müdürü Ahmet Hakioğlu ve TEDAŞ Bölge Koordinatörü İbrahim Şengül eşlik etti.

aydem_ziyaret_tedas_genel_muduru_ic

Çepni daha sonra Mesut Güzel’in başkanlığında, ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyeleri ve birim müdürlerinin bulunduğu toplantıya katıldı. Toplantıda Aydın, Denizli ve Muğla illerine kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı sağlayan şirketin, sunduğu hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla gerçekleştirilen yatırımlar ve yenilikçi çözümler sunan Ar-Ge projeleri paylaşıldı.

Toplantı sonunda ziyareti değerlendiren TEDAŞ Genel Müdürü Çepni, ADM EDAŞ’ın yapmakta olduğu faaliyetleri memnuniyetle takip ettiklerini iletti.

Program şirketin önemli teknolojik yatırımlardan biri olan, elektrik şebekesini uzaktan izleme ve kontrol etme imkanı sağlayan SCADA / DMS kontrol merkezi ziyaretiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı