REKLAMI GEÇ

ADM Ailesi İftarda Buluştu

ADM Ailesi İftarda Buluştu

ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, bu yıl 7.sini düzenlediği iftar yemeğinde çalışanlarıyla biraraya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2015 Pazar, 09:47

Bu yıl yedincisi düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer,Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yağlı, ADM Elektrik Dağıtım Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Gülve Genel Müdürü Mesut Güzel ile ADM Elektrik Dağıtım Şirketinin üst düzey yöneticileri, çalışanları ve aileleri katıldı.

İftar yemeğinde, ADM Elektrik Dağıtım Şirketi personeline seslenen ADM Elektrik Dağıtım Şirketini de bünyesinde bulunduran Bereket Enerji Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, ADM’nin yaratıcı bir şirket olduğunu belirtti.
Saldanlı,“Özel elektrik dağıtım şirketi deyince, insanların aklına öncelikle ADM Elektrik Dağıtım geliyor, çünkü elektrik dağıtım faaliyetinde ilk özel dağıtım lisansına sahip şirket biziz. ADM Elektrik Dağıtım’ ın olumlu sonuçları görüldükten sonra, şirketimizin başarısı ve öncülüğünde özelleştirme devlet tarafından yaygınlaştırıldı. Şirketimizin bu süreçteki sorumluluğu ve omuzlarındaki yükü oldukça fazlaydı. Bizim birinci özelliğimiz ilk oluşumuz, şirketler grubu olarak hidroelektirik santralleri, rüzgar enerjisi santralleri, yaptığımız birçok yatırım ve proje ile enerji sektörünün lokomotiflerinden biriyiz” dedi.

“10 000 KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
ADM Elektrik Dağıtım Şirketi’nin başarısının ardında ekip olarak çalışmak yattığını belirten Saldanlı, konuşmasını şöyle devam etti: “Biz büyük bir ekip, büyük bir aileyiz. Biz prensiplerin şekillendirdiği bir grubuz ve ADM Elektrik Dağıtım çalışanları olarak prensiplerimize sahip çıktığınız için sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Prensipler ve çalışanlarımızın özverisi ile ulaştığımız noktada Türkiye genelinde ulusal bir saygınlığımız var. Ayrıca yaptığımız birçok çalışma da uluslararası kurum ve kuruluşlar tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Binlerce çalışanımız şu an elektrik santrallerimizle, elektrik dağıtım hatlarımızla Ege Bölgesinin enerjisi için alınteri dökmekte, başarıyla görevini yerine getirmektedir. Hepsini buradan selamlıyorum, bizi bu noktaya taşıdığınız için her birinize çok teşekkür eder, önümüzdeki Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.” 

ADM Elektrik Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Mesut Güzel yaptığı konuşmada bir ay sonra şirket olarak 7. hizmet yılını başarıyla geride bırakacaklarını ve şirketin 8. yılında daha büyük bir gayretle hizmet sağladıkları bölgenin enerjisi ve kalkınması için çalışacaklarını söyledi. Güzel, çalışmalardaki başarının ana kaynağının alınteri ve özveri olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı