REKLAMI GEÇ

ALIŞVERİŞE MERCEDES

ALIŞVERİŞE MERCEDES

Denizli’nin alışveriş ve yaşam merkezi Teras Park, 20 Mayıs’ta başlattığı kampanya ile 1 kişiyi Mercedes CLA200 sahibi yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2015 Pazar, 10:28

20 Mayıs-31 Ağustos tarihleri arasında aynı gün içerisinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Teras Park ziyaretçileri, fiş ve faturalarını Q Kartlarına tanımlatacaklar ve kendilerine verilecek çekiliş kuponu ile kampanyaya katılabilecekler.

Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, ‘’Teras Park olarak yapmış olduğumuz etkinlik ve kampanyalara ticari bir kampanya ile devam ederek bir şanslı ziyaretçimize Mercedes CLA 200 vereceğiz. Aynı gün içerisinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerimiz kampanyaya katılıp danışma bankomuzdan kuponlarını alabilecekler. 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanyanın çekilişi ise 4 Eylül tarihinde Noter huzurunda yapılacak ve şanslı katılımcımız belirlenecek. Ziyaretçilerimiz, Alışveriş Merkezimizde yer alan tüm kiracılarımızdan aynı gün içerisinde yapacakları 100 TL ve katları tutarındaki alışverişleri ile kampanyaya katılabilecekler. Kampanya katılım şartları için Alışveriş Merkezimizin danışmasından detaylı bilgi alabilirler. Kampanyamızın başladığı ilk günden çok güzel dönüşler alması bizleri daha da heyecanlandırdığını özellikle belirtmek istiyorum. “Teras Park’ta Alışveriş Son Vites” sloganı ile başlattığımız kampanyaya katılım için herkesi bekliyoruz’’ dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı