REKLAMI GEÇ

Audi tutkunlarının Denizli’deki yeni adresi: Özgür Oto

Audi tutkunlarının Denizli’deki yeni adresi: Özgür Oto

Kurulduğu 1993 yılından bu yana otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Özgür Oto, 2014 yılından bu yana devam ettirdiği BMW Yetkili Servisi unvanına, şimdi de Audi Yetkili Servisi’ni de ekledi. Audi tutkunlarının yeni adresi olan Özgür Oto, verdiği premium hizmeti, açılışa özel hazırladığı kampanyalar ile taçlandırdı. 31 Mayıs’a kadar Özgür Oto’ya gelecek olan Audi tutkunları işçilikte yüzde 50, yedek parçada da yüzde 30’a varan indirimlerden yararlanabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2019 Salı, 12:37

Denizli’de otomotiv sektörüne adım attığı 1993 yılından bu yana sürekli gelişen ve büyüyen bir süreç izleyen Özgür Oto, 2006 yılında SONAX Uygulama Merkezi unvanını aldı. Araç Yenileme ve Boya koruma alanında uzman ekipleriyle aranan bir marka haline gelen Özgür Oto, 2007 yılında da bünyesine kattığı Özgür-2 ile de ikinci el otomobil satışının garantili markası oldu.

ÖZEL MARKALAR BİRBİRİ ARDINA GELDİ
Özgür Oto Genel Müdürü Ali Rıza Özgür, firmasının sektörel gelişmesini anlattı. Önce SONAX Uygulama Merkezi, ardından da Özgür 2 ile ikinci el piyasasındaki yerlerini sağlamlaştırdıklarını belirten Ali Rıza Özgür, uzman personelin verdiği müşteri memnuniyeti odaklı hizmetin karşılığını kısa sürede aldıklarını söyledi.

ÖNCE BMW YETKİLİ SERVİSİ OLDU
Yaptıkları çalışmalar, verdikleri kaliteli hizmet ile sektörde söz sahibi olduklarını belirten Ali Rıza Özgür, 2014 yılında Borusan Otomotiv bünyesinde bulunan BMW markasının Denizli’deki yetkili servisi olduklarını kaydetti.

2014’ten bu yana BMW kullanıcılarının tek adresi olma hedeflerine ulaştıklarını dile getiren Ali Rıza Özgür, “BMW Yetkili servisi Denizli’de ilkti. Bu nedenle hem yükümüzün, hem de sorumluluğumuzun büyük olduğunun farkındaydık. BMW markalı araçlara, tek çatı altında entegre hizmet veriyoruz. Yaklaşık 3.000 m2 merkezimizde, BMW kullanıcıları A’dan Z’ye tüm hizmeti alabiliyor” dedi.

AUDİ KULLANICILARININ DENİZLİ’DEKİ YENİ ADRESİ
Bünyelerine çok özel bir marka olan Audi’yi de eklediklerini belirten Ali Rıza Özgür, “Artık Denizli’deki Audi tutkunlarının yeni adresi Özgür Oto. Her Audi tutkunu bizim için ayrıcalıklı ve premium hizmet alabiliyor. 1993 yılından bu yana sektörde edindiğimiz tecrübe ile Audi kullanıcılarının hak ettiği kaliteli hizmeti vermek, müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarmak, öncelikli hedefimiz ve görevimiz” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR
Audi tutkunlarına yönelik hazırladıkları açılışa özel kampanyalara ilişkin bilgi de veren Ali Rıza Özgür, “Audi kullanıcıları çok özel ve çok özel hizmeti hak ediyor. 31 Mayıs’a kadar Audi’leri ile birlikte Özgür Oto’ya gelen müşterilerimiz, işçilikte yüzde 50, yedek parçada da yüzde 30’a varan indirimlerden yararlanabilir” dedi.

Ali Rıza Özgür, tüm Audi tutkunlarını Menderes Bulvarı No:41 Gümüşçay/Denizli adresindeki merkezlerine davet etti.

Yorumlar

Metin Dönmez   -  Bağlantı 17 Nisan 2019, 10:55

Ceyar ın oğlu.7-8 yaşlarında eski garajda gözleme sattırırdı babası bu çocuğa.Babası böyle ticarete hazırladı onu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı