REKLAMI GEÇ

AYDEM’den çiftçilere özel kolaylık

AYDEM’den çiftçilere özel kolaylık

Aydem’den çiftçilere özel çalışma. Aydem’den elektrik enerjisi alan çiftçiler, faturalarını hasat dönemine kadar erteleme olanağından yararlanabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2016 Çarşamba, 10:08

Aydem Elektrik Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen imza törenine Yapı Kredi Ticari Bankacılık Bölge Müdürü İsmail Haznedar, Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ile Başkan Yardımcısı Ali Yağlı katıldı.

Yapı Kredi Ticari Bankacılık Bölge Müdürü İsmail Haznedar ile Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’nın imzaladığı protokol kapsamında, Aydem Elektrik’ten tarımsal faaliyetleri kapsamında elektrik enerjisi tedarik eden Denizli, Aydın ve Muğla’daki çiftçiler, elektrik fatura bedellerini Verimli Kart ile ödeyebilecek. Fatura ödemelerini bu kart ile yapan çiftçiler, hasat tarihinde geri ödeme avantajından da yararlanabilecek.

aydem-ciftci-destek-ic

Protokol hakkında bilgi veren Aydem Elektrik Perakendi Satış A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, “Sulu tarımın yoğun olarak kullanıldığı bölgemizde elektrik bedeli, tarımsal üretim maliyetini artıran en önemli unsurlardan biri olmasından dolayı, müşterilerimizin fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla Yapı Kredi ile işbirliği yaptık. Böylece müşterilerimiz, fatura ödemelerini Yapı Kredi Verimli Kart ile ve isterlerse taksitlendirerek yapabilecekler” dedi.

Yapı Kredi Ticari Bankacılık Bölge Müdürü İsmail Haznedar ile Verim Kart uygulamasının çiftçilere büyük avantaj sağladığını belirterek, tarım sektörünü desteklemeye, çiftçi ve üreticinin yanında olayla devam edeceklerini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı