REKLAMI GEÇ

Bereket Enerji’nin santralleri öğrencilerin ilgi odağı oldu

Bereket Enerji’nin santralleri öğrencilerin ilgi odağı oldu

Bereket Enerji Grubu bünyesinde üretim yapan yenilenebilir enerji santralleri üniversiteli öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2019 Pazartesi, 13:44

Türkiye genelinde 29 yenilenebilir enerji santraline sahip Bereket Enerji’nin santralleri, üniversitelerin mühendislik fakültelerinde öğrenin gören öğrencilerin ilgi odağı haline geldi. Bu anlamda santrallere teknik gezi düzenleyen üniversiteler, öğrencilerin enerji santrallerinin çalışma sistemini yerinde görmesini sağlamış oluyor.

Bereket Enerji’nin son konukları ise Düzce Üniversitesi’nin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi son sınıfında öğrenim gören öğrenciler oldu. Öğrencilere öğretim üyeleriyle birlikte santrale yaptıkları teknik gezide, işletme yöneticileri tarafından bilgilendirme yapıldı. Bu gezide 2014 yılında işletmeye alınan ve yıllık 46.20 megawat (MW) kurulu gücü bulunan 141 milyon 370 bin kW enerji üretiminin gerçekleştiği santralde ünitelerin çalışma mantığı uygulamalı olarak anlatıldı.

Diğer taraftan Türkiye genelinde 29 yenilenebilir enerji santralinde 1156 MW enerji üretimi gerçekleştiren Bereket Enerji Üretim, geleceğin mühendislerinin enerji sektörü ile ilgili bilgilerini artırmak ve çalışma hayatına atılmadan önce bu alanda gelişimlerine katkı sağlamak üzere üniversitelerle çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı