REKLAMI GEÇ

BU HAFTASONU BATI OTOMOTİV ‘ DE VOLKSWAGEN ŞENLİĞİ KAÇMAZ

BU HAFTASONU BATI OTOMOTİV ‘ DE VOLKSWAGEN ŞENLİĞİ KAÇMAZ

Denizliler, VW Haftasonu Şenliği’ni kaçırmayın! Keza Batı Otomotiv, yoğun geçecek bir haftasonuna hazırlanıyor. Bu Cumartesi Pazar, Batı otomotiv’e giden Denizlilileri tüm VolksWagen otomobilleri test imkanı, ikramlar, birbirinden hoş sürprizler, çocuklar için oyun alanları ve çok uygun fiyatlarla VolksWagen sahibi olma fırsatı bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2015 Cuma, 12:00

İster arkadaşlarınızla, ister ailenizle, hafta sonu planınız için işte gayet cazip bir alternatif. Keza Batı Otomotiv’de bu haftasonu Cumartesi ve Pazar günleri VW Haftasonu Şenliği var.

İki gün boyunca saat 11.00’de başlayıp, 17.00’de sona erecek şenlikte Denizlilileri ağırlamaya hazırlanan Batı Otomotiv, Denizlililer için birbirinden hoş sürprizler de hazırladı.

Devletlilerin, istedikleri VolksWagen marka otomobilleri test etme imkanı bulacağı VW Haftasonu Şenliği’nde çocuklar için oyun alanları ve gün boyu devam edecek ikramlar da olacak.

Animasyon gösterileri ve hoş sürprizlerinde hazırlandığı Haftasonu Şenliği’nde uygun fiyatlara bir VolksWagen sahibi olma fırsatı da sizleri bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı