REKLAMI GEÇ

ÇAMLIK’TA YENİ TREND BIG CHEFS!

ÇAMLIK’TA YENİ TREND BIG CHEFS!

Denizli bir süredir Çamlık Caddesi üzerinde açılması beklenen ünlü restoran zincirinin son halkasını bekliyordu. BIG CHEFS Denizli, geçtiğimiz hafta hizmete girdi. Girer girmez de meraklılarının akınına uğradı. Şimdi kent mekanları arasındaki yeni trend, BIG CHEFS.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2016 Çarşamba, 08:55

Denizli, özellikle son 5 yıldır hem yerli hem de ulusal zincir şubesi olan restoran, cafe ve bistro tarzındaki işletmelerin kaliteli yatırımlarıyla tanışmaya başladı. Çoğunluğu Çamlık’ta olan birbirinden güzel mekanların herkes-big-chefs-denizli-yi-1hizmete girdiği kent, bu yatırımlar sayesinde farklı bir havaya büründü.

Denizlililerin deyim yerindeyse akın ettiği bu yeni mekanların son halkası BIGCHEFS de önceki hafta hizmete girdi. Sürpriz bir şekilde beklenenden daha önce açılan ünlü restoran zincirinin Denizli şubesi, açıldığı günden itibaren meraklıların akınına uğruyor.

Çamlık Caddesi üzerindeki BIG CHEFS, iç ve dış görselliğiyle olduğu kadar, alışılmışın üstünde bir personel ilgisi ve sıra dışı lezzetleriyle de misafirlerinden tam not aldı.

herkes-big-chefs-denizli-yi-3

Her biri özel eğitim süreçlerinden geçmiş 60 kişilik ekiple misafirlerini ağırlayan BIG CHEFS Denizli’nin işletmecileri Hamit Alankuş ve Serdar Adlan: “Kusursuz lezzet ve hizmeti uygun fiyatlarla sunuyor olmamız kısa sürede misafirlerimizin dikkatini çekti ve bu ilgiye layık bir şekilde sürdürülebilir başarı için ekibimizle beraber var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dediler.

Çok değil, henüz 2007’de Ankara’da kurulmasına rağmen kısa sürede yurt içi ve yurt dışında açtığı restoranlarla sektörün dev markaları arasına giren BIG CHEFS, 2011-2013 yılları arasında yakaladığı %350 büyüme hızıyla son zamanların en çok konuşulan markalarından biri oldu. Gamze Cizreli’nin Saruhan Tan ile yaptığı ortaklıkla büyüyen BIG CHEFS’in, aralarında Dubai’nin de olduğu Türkiye ve farklı ülkelerdeki şube sayısı Denizli’yle birlikte 36’ya yükseldi.herkes-big-chefs-denizli-yi-2

Big Chefs Denizli büyüledi
Dev markanın Denizli’deki şubesinin mimari tasarımı en çok konuşulan ayrıntılar arasında. Modern, şık ve gösterişli iç mekanın en önemli özelliklerinden biri de, dillere destan ünlü mutfağının tamamen göz önünde olması. Camekan ile restoran içine yerleştirilen açık mutfakta olup biten her şey meraklıları tarafından gözlemlenebiliyor. Yüksek tavanının yanı sıra şık ve rahat masa, sandalye ve oturma gruplarının da gözden kaçmadığı Big Chefs, tüm bu yönleriyle kısa sürede Deniz
li’nin en popüler mekanı oldu.

İçeriye önemli biri mi girdi?
Açılır açılmaz soluğu Big Chefs’te alan Denizlililerin restoran ile ilgili en çok dillendirdiği bir başka ayrıntı ise, üst düzey personel kalitesi oldu. Bahçesine adım atar atmaz personelin ilgisi karşısında şaşırtacak denli memnuniyet hissi veriyor. Bunun en önemli nedeni markanın müşteri memnuniyetini, hizmetinin orijinine oturtması. İşte bu nedenle Big Chefs Denizli’de çalışmaya başlayan mutfak şeflerinden, komisine, servis elemanından temizlik ekibine kadar tüm takım arkadaşları, İstanbul’da 45 günlük özel bir eğitimden geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı