REKLAMI GEÇ

Çelikkol Mermer İzmir Fuarı’nda

Çelikkol Mermer İzmir Fuarı’nda

Mermer sektörüne 1999 yılında giren Çelikkol, İzmir Doğal Taş ve Teknoloji Fuarı’nın müdavimlerinden. Çelikkol Mermer, 11 yıldan beri katıldığı MARBLE’de, Burdur’un kaliteli bej mermerini, Muğla’nın revaçta olan beyaz taşının işlenmiş ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. İzmir Fuarı’ndaki stantta, 2. Nesil Mehmet Hikmet Çelikkol ile 3. Nesil kızı Fatma Çelikkol Yavuzer bir arada idi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2016 Perşembe, 08:30

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Musa Çelikkol, yöneticilik döneminde kazandığı tecrübesini çocukların da büyümesiyle yeni iş kollarına aktardı. Çelikkol’un yeni iş kollarından biri de mermer sektörü oldu. 1999 yılında Çelikkol Mermer Sanayi ve Limitet Şirketi’ni kurarak mermer sektörüne adım atan Çelikkol, yönetim kurulu başkanlığına da oğlu Mehmet Hikmet Çelikkol’u getirdi.

denizli-celikkol-mermer-3

17 YILLIK MERMER SERÜVENİ
Çelikkol Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hikmet Çelikkol, 17 yıllık içerisinde ocaklarını genişlettiklerini, Burdur, Muğla ve Afyon’un kaliteli taşlarını dünya ülkelerini pazarlayarak ekonomiye katkı koymaya çalıştıklarını vurguladı.

Burdur, Muğla ocakları ile fabrikalarında 130 kişinin istihdam edildiğini belirten Çelikkol, “Her taşın kendine göre güzelliği ve kalitesi var. Biz revaçta olan Burdur bejini, Muğla beyazını işleyerek müşterilerimizin beğenisine sunmaya çalışıyoruz. İhtiyaca göre değişik ebatlarda ürünlerimiz var” dedi.

denizli-celikkol-mermer-2

FUARIN MÜDAVİMLERİNDEN
Çelikkol Mermer olarak 11 yıldan beri İzmir Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda yer aldıklarını söyleyen Çelikkol, “Fuarlar bizim kendimizi ifade ettiğimiz yerler. 11 yıldan beri İzmir Fuarı’na katılıyoruz. Amacımız hem yeni müşterilerle bağlantılar kurmak, hem de sektördeki yerimizi pekiştirmek. MARBLE 2016’da da, revaçta olan ürünlerimizi, farklı konseptlerde müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk” diye konuştu.

denizli-celikkol-mermer-4

2.VE 3. NESİL AYNI STANTTA
İzmir Fuarı’nda kare bloklardan oluşan ve tavandan sarkan mermerlerin ışıklandırılmasıyla farklı ve sade bir stantta ürünlerini sergileyen Çelikkol Mermer, 2.ve 3. nesil tarafından bir arada temsil edildi. Çelikkol Mermer Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Hikmet Çelikkol ile 3. nesil kızı ve aynı zamanda şirkette ihracat müdürü olarak görev yapan Fatma Çelikkol Yavuzer misafirlerini karşıladı.

denizli-celikkol-mermer-1

YÜZÜMÜZ GÜLDÜ
Piyasa koşullarının zorlu rekabetine rağmen müşteri memnuniyetinin en etkili referans olacağı bilinciyle, kaliteden ödün vermeden, en iyisini en uygun fiyata üreterek sektörün önde gelen firmaları arasında yer almayı başardıklarını vurgulayan Çelikkol, “Çin, blok satışımızda en önemli pazarımız. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesine fayans ve blok taş ihraç ediyoruz” dedi.

Dört gün devam eden 22. İzmir Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nı da değerlendiren Çelikkol, ilk gün ziyaretçi sayısının az olması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıklarını, 2. ve 3. gün gelen ziyaretçilerin ise yüz güldürdüğünü söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı