REKLAMI GEÇ

Dağdeviren’in yerine Yetim atandı

Dağdeviren’in yerine Yetim atandı

Kısa bir süre önce görevden alınan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren’in yerine Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2014 Perşembe, 17:23

TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü görevini 7 ay yaptıktan sonra Denizli İl Koordinatörlüğüne atanan Dr.Sadık Yetim yaptığı açıklamada, “Denizli’ye yapılacak yatırımların yeni çağrı döneminde artarak devam edeceğine olan inancım tamdır. Denizli’de İPARD fonlarının etkin ve verimli kullanılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yatırımcılara çağrıda bulunan Dr. Yetim, herhangi bir konuda yeni yatırım fikri olanlara yatırımlar konusunda her türlü bilgilendirmenin kurum uzmanları tarafından yapılacağını belirterek, bu fonlar vasıtası ile Denizli’ye yeni yatırımların yanında istihdam ve ihracata katkı sağlayacaklarını, sürdürülebilir yatırımlarla Kurumun yatırımcılara çok büyük destekte bulunacağını söyledi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli Koordinatörü Ümit Dağdeviren, eski Proje Başvuru Birim amiri ve şu an Burdur İl Koordinatörü olan Selami Okka’nın, kurumun imkanlarını üyesi oldukları cemaatin menfaatleri için kullandıkları iddiasıyla Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) yapılan şikayet üzerine başlatılan soruşturma üzerine görevden alınmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı