REKLAMI GEÇ

Dalaman, AGT kalitesini Denizli’ye taşıdı

Dalaman, AGT kalitesini Denizli’ye taşıdı

Dalaman Orman Ürünleri Anonim Şirketi, kaliteyi Denizli’yle buluşturmayı sürdürüyor. MDF, plaka kapak, plywood, OSB gibi orman ürünlerinin ithalatını ve ticaretini yapan Dalaman Orman Ürünleri, AGT firmasının da bayiliğini alarak, parke ve kapıda da kaliteyle Denizlilileri buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2016 Cuma, 08:30

Dünyaca ünlü firmaların mdf plaka kapak, plywood, OSB, kapı, ankastre, mobilya boyası ve hırdavat ürünlerini Denizli ve bölgeye sunan Dalaman Orman Ürünleri A.Ş. dünyaca ünlü marka AGT’nin bayiliğini de aldı.

denizli-dalaman-orman-urunleri-1

BAYİSİ OLDUĞU FİRMA SAYISI 35’E YÜKSELDİ
Denizli’de pek çok firmanın orman ürünlerini kullanıcısına sunan Dalaman Orman Ürünleri, Antalya firması AGT’yi de bayileri arasına aldı. Üretim tesisleri Antalya’da bulunan ve MDF-Lam ürünlerinde, zengin renk seçeneği, birbirinden farklı model ve tasarımlarını Denizlililerle buluşturduklarını söyleyen Dalaman Orman Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Soylu, “Makine parkuru, hırdavat, aksesuar, ankastre bölümü ve showroomu aynı çatı altında toplamış ve müşterilerimizin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Son olarak, AGT bayiliğini alarak, laminat parke ve kapı kalitesini de Denizlililerin hizmetine sunduk” dedi.

denizli-dalaman-orman-urunleri-2

NEME VE DARBEYE DAYANIKLI
Laminat parke kapı modellerinin hijyen, çizilmeye dayanıklı, sağlıklılık ve uzun ömürlülük gibi özelliklere sahip olduğunu belirten Soylu, AGT firmasının neden bayisi olduklarını, “Standart bitmiş kapının bir önceki adımı olarak hazırlanan AGT kapıları, hafiflik, sağlamlık ve yalıtım özelliği bulunuyor. Müşterilerimiz, mağazamızda yüksük teknoloji ürünü kapıları bulabilir.”

denizli-dalaman-orman-urunleri-5

ÖDEME KOLAYLIĞI
AGT kalitesini Denizli’ye kazandırmalarının sektör açısından çok önemli olduğunu anlatan Soylu, “Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ürünlerde de ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Kredi kartına 9 taksit yaparak, müşterilerimizin bütçesini zorlamamış oluyoruz” diye konuştu.

denizli-dalaman-orman-urunleri-4

DALAMAN A.Ş.YE UĞRAMADAN KARAR VERMEYİN
Orman ürünlerinde kalitenin adı olan Dalaman Orman Ürünleri Anonim Şirketi’ne uğramadan karar vermeyin. Dalaman A.Ş. ile 0 532 6 355 355 nolu telefondan iletişim kurabileceğiniz gibi, Kirişhane Mahallesi 2257 Sokak No:9 adresindeki şirket merkezini ziyaret ederek, kaliteyi görme imkanı bulabilirsiniz.

denizli-dalaman-orman-urunleri-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı