REKLAMI GEÇ

DEGİAD Gençlik Konseyi üyelerine sertifika

DEGİAD Gençlik Konseyi üyelerine sertifika

Denizli Genç İş Adamları Derneği’nin (DEGİAD) Pamukkale Üniversitesi’ndeki kolu olan DEGİAD Gençlik Konseyi üyelerinden bu yıl mezun olacak 7 kişiye sertifika verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 16:10

Pamukkale Üniversitesi ile Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) işbirliği ile oluşturulan DEGİAD Gençlik Konseyi, PAÜ’de bugüne kadar birçok etkinlik düzenledi. DEGİAD Gençlik Konseyi, başta iş dünyasının ünlü isimleri olmak üzere alanında söz sahibi birçok kişiyi Pamukkale Üniversitesi öğrencileriyle buluşturdu.

Pamukkale Üniversitesi’nden bu yıl mezun olarak, gelecekte iş dünyasının aktörleri arasına katılacak olan 7 DEGİAD Gençlik Konseyi üyesine öğrenim hayatları boyunca DEGİAD’a katkılarından dolayı sertifika verildi.

DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen’in elinden sertifikalarını alan; Kaan Dobruca, Asil Yıldz, Esra Özkatrancı, Cansu Kepenek, Gencer Aydoğdu, Mutlu Oğuz, Aylin Demir DEGİAD Gençlik Konseyi’nin üyesi olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Gençlik Konseyi üyelerinin, öğrencilere vizyon çizen, önemli etkinliklere imza attıklarını belirten DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, “Size katkımız olduysa, bu bize gurur verir. Umarım sizlere başarılı bir yol açmışızdır. Mezun olduktan sonra şimdiki kadar yanınızdayız. Biz her zaman bir aileyiz. Ne kadar uzakta olsak da her şekilde sizleri takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı