REKLAMI GEÇ

DEGİAD üyelerine asgari ücret uygulamaları anlatılacak

DEGİAD üyelerine asgari ücret uygulamaları anlatılacak

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) düzenlediği “Asgari Ücret Artışının İşverene Yansımaları ve Teşvik İmkanları” konulu konferansta, yılbaşından itibaren uygulamaya giren yeni asgari ücretle ilgili merak edilenler ve bilinmeyenler anlatılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2016 Pazar, 11:06

Sosyal Güvenlik Müşaviri Çetin Güneş’in vereceği konferansta asgari ücret teşviğinin uygulama usulleri, teşviğin nasıl alınacağı, asgari ücret artışı ile işverene getirilen ek mali yükü prim teşvikleri ile düşürmenin yolları, SGK prim teşvikleri, Sosyal Güvenlik Ve İş Kanunu’nda tereddüt edilen konular ele alınacak.

DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, Denizli Ticaret Odası’nda yarın (pazartesi) saat 17.30’da başlayacak konferansa tüm üyeleri avet ederek, “İşverenler, asgari ücret artışı kararı sebebiyle çok bilinmeyenli bir uygulama tablosu ile karşı karşıya kalmış bulunmaktayız. Bu konudaki sorularımıza cevap bulabilmek ve kararın detaylarını, fırsat ve tehditlerini öğrenebilmek amacıyla konferans düzenledik. Konuğumuz, sunumunun akabinde katılımcıların sorularını yanıtlayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı