REKLAMI GEÇ

144 yıllık marka Faruk Güllüoğlu Denizli’nin ilgisinden memnun

144 yıllık marka Faruk Güllüoğlu Denizli’nin ilgisinden memnun

Türkiye zincirinin 69. Şubesini Denizli-İzmir Asfaltı üzerindeki eski Honda Plaza binasında açan Faruk Güllüoğlu Baklavaları, Perşembe günü resmi açılış yapmaya hazırlanıyor. Baklavasıyla uluslar arası üne sahip firma, açılış öncesi gazetecileri ağırladı. Kahvaltılı buluşmada ev sahipliği yapan Denizli Müdür Yardımcısı Seda Tekin, Denizlilerin kısa sürede içinde gösterdikleri yoğun ilgiden memnun kaldıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2017 Salı, 11:54

Denizli kentsel gelişimle birlikte ulusal ve uluslar arası markaların da yatırım merkezi olmaya başladı. Özellikle yeme içme sektöründe önemli zincirler peşi sıra kentte şubeler açıyor. Denizli’ye yatırım yapan ulusal markalar kervanına Faruk Güllüoğlu da katıldı.

1871’de İstanbul’da kurulan ve geçen süre zarfında Denizli yatırımıyla birlikte şubeler zincirinde 69. Şubeye ulaşan Faruk Güllüoğlu, İzmir Asfaltı üzerinde daha önce Honda Plaza olarak hizmet veren binada bir süredir hizmet veriyor.

Tatlı çeşitlerinin yanı sıra kahvaltı da veren Faruk Güllüoğlu, Perşembe günü resmi açılış yapmaya hazırlanıyor.

Faruk Güllüoğlu Denizli Mağazası, açılış öncesi kentteki gazetecileri ağırladı. Düzenlenen kahvaltılı buluşmada ev sahipliğini ise Denizli Müdür Yardımcısı Seda Tekin yaptı.

Tekin, uluslar arası üne sahip ve Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış mağazalar ağıyla Faruk Güllüoğlu’nun Denizli’yi çok sevdiğini, faaliyete geçtikleri kısa süreye rağmen kentin ilgisinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti.

Denizlililerin kaliteye, güvene ve lezzete ne kadar önem verdiklerine kısa sürede şahit olduklarını aktaran Seda Tekin, yoğun ilgi nedeniyle kentte 2. ve 3. mağaza lokasyonlarına yönelik Ar-Ge ve fizibilite çalışması başlattıklarını dile getirdi.

Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleştirecekleri açılış törenine tüm Denizli halkını beklediklerini de belirten Tekin, düzenlediklere kahvaltıya yoğun ilgi gösteren gazetecilere de teşekkür etti.

Faruk Gülüloğlu Denizli Mağazası’nda 2 yönetici ve 18 personelle hizmet veriliyor. Mağazada 20 ayrı baklava çeşidinin yanı sıra sütlü ve unlu tatlılar başta olmak üzere onlarca farklı çeşit tatlı satışı da gerçekleştiriliyor. En çok talep görenleri ise şüphesiz Antep baklavaları.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı