REKLAMI GEÇ

ADM’den 1 milyar liralık yatırım hedefi

ADM’den 1 milyar liralık yatırım hedefi

Denizli, Aydın ve Muğla’nın elektrik dağıtım hizmetlerini üstlenen ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin İcra Kurulu Üyesi Ahmet Bayramoğlu, elektrik dağıtımı yaptıkları bölgede 5 yıl içerisinde 1 milyar liralık yatırım hedeflediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2017 Salı, 13:26

Deniz TOKAT /(DHA)

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından 2016 yılı yatırımlarıyla ilgili basın toplantısı düzenlendi. Genel Müdürlük binasında düzenlenen toplantıya; firmanın İcra Kurulu üyeleri Ahmet Bayramoğlu, Serdar Marangoz ve Bülent Yüksel katıldı. Firma adına değerlendirmeyi Ahmet Bayramoğlu yaptı.

Bayramoğlu, şirketlerinin geçen yıl 208 milyon liralık yatırım yaptığını, bu yatırımların 180 milyon liralık kısmının elektrik dağıtım şebekelerinin yenilenmesi ve enerji ihtiyaçlarının karşılanması için kurulan yeni tesisler için harcanıldığını söyledi.

Önümüzdeki 5 yılda her yıl 200 milyon lira yatırım yapacaklarını aktaran Bayramoğlu, “2008 yılından bugüne kadar 550 milyon liralık yatırım yaptık. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Aydın Denizli ve Muğla illerinde her yıl toplam 200 milyon lira yatırım yapmayı hedefliyoruz. Bölgeye 5 yılın sonunda 1 milyar liralık elektrik yatırımı yapmak istiyoruz. Şirket olarak elektriği güvenilir kesintisiz ve ekonomik maliyetlerle kullanıcılarımıza sunmayı amaçlıyoruz. Bu yıl ilçe ve mahalleleriyle birlikte Denizli’de 70 milyon liralık çalışma yaptık. 2 enerji nakil hattı kurduk. Toplam 84 projeyi hayata geçirdik. Benzer sayıdaki projeler bölgemiz illeri olan Aydın ve Muğla’da hizmete girdi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı