REKLAMI GEÇ

OSB’den Ar-Ge ve tasarım desteği

OSB’den Ar-Ge ve tasarım desteği

Organize Sanayi Bölgesi, Pamukkale Üniversitesi Teknokent ile işbirliği yaptı, Ar-Ge ve Tasarım Merkezi kuran firmalara vergi muafiyetleri ve teşvikler ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2017 Pazartesi, 19:47

OSB Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Yeminli Mali Müşavir Güray Kurşunoğlu konuşmacı olarak katıldı. Ar-Ge ve Tasarım Merkezi uygulamalarıyla ilgili son dönemde getirilen yenilikler ve sağlanan vergisel teşvikleri örneklerle anlatan Kurşunoğlu, devlet tarafından mükelleflere son dönemde sağlanan desteklere dikkat çekti.

Düzenlenen eğitim ile ilgili bilgi veren OSB Müdürü Ahmet Taş, “Ar-Ge reform Paketi’nin Bakanlar Kurulu kararlarının yayınlanması ile birlikte Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olmak için önemli fırsatlar beraberinde geldi. Bu fırsatlar konusunda Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaları bilgilendirmek ve Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olma potansiyeline sahip olan firmaların bu desteklerden yararlanmasını sağlamak için Teknokent ile birlikte Kamu Üniversite-Sanayi İşbirliği (KUSİ) ofisimizi müdürlük binamızda açmıştık. Bu ofis aracılığı ile başta üniversite ve Teknokent olmak üzere GEKA, KOSGEB, TSE ve Sanayi İl Müdürlüğü yetkililerince sanayicilerimize hizmet vermeye devam edilecektir. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak sanayicilerimizin Ar-Ge ve Tasarım Merkezi kurma çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı