REKLAMI GEÇ

Denizli Egea’yı çok sevdi

Denizli Egea’yı çok sevdi

Tofaş’ın 520 milyon dolarlık yatırımın ardından Bursa’da üretimine başladığı Fiat Egea’nın Denizli’ye özel lansmanı Yön Otomotiv’de gerçekleşti. Meraklılarının akın ettiği Yön Otomotiv, lansmanda tam not aldı.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2015 Cumartesi, 14:43

Ekim ayı ortalarında tüm Fiat showroomlarındaki yerini alan ve geçen hafta Türkiye lansmanı gerçekleştirilen Fiat Egea, Denizlililer ile ikinci kez buluştu. Yön Otomotiv, Fiat Egea için iki gün süren ikinci bir lansman gerçekleştirdi, kapılarını Denizlililere açtı.

21112015_egea_yaziarasi_1

Firmanın Ankara yolu üzerindeki showroomundaki lansman daha ilk gününden çok sayıda otomobil meraklısının dikkatini çekmeyi başardı. Sergilenen 5 farklı seçenekteki Egea da büyük ilgi görmeyi başardı.

21112015_egea_yaziarasi_2

ÇALIŞMALAR BİR AY ÖNCE BAŞLADI
Yön Otomotiv’in Egea ile Denizli buluşmasını amaçlayan çalışmaları tam bir ay önce başladı. ‘Çok mu çekiciyiz?” başlıklı kampanya kapsamında 17 kişilik bir ekip tüm Denizli’yi karış karış dolaştı, Egea’yı potansiyel müşterilerin ayağına kadar götürdü. Bu organizasyonda çok sayıda otomobil tutkunu Egea ile ilk kez test sürüşü yapma olanağı buldu.

GÜNGÖR İLGİDEN MEMNUN
Yön Otomotiv Fiat Satış Müdürü Ulaş Güngör, bugünkü lansmanda ev sahipliğini üstlendi. Güngör Egea’ya olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Lansmanımız iki gün sürecek. İsteyen test sürüşü yapma olanağı da bulacak. Biz herkesi Egea’yı yakından görmeye, özelliklerini tanımaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Yön Otomotiv, Egea’nın lansmanını Denizli ile birlikte Fethiye ve Bodrum şubelerinde de eş zamanlı gerçekleştirdi.

21112015_egea_yaziarasi_3

İŞTE O EGEA
Türkiye’nin ‘yerlisi’ Tofaş’ın 520 milyon dolarlık yatırımının ardından Bursa’da üretildi. 49 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Egea, 1,4 litre, 1,3 litre ve 1,6 multijet motor seçenekleri ile Ekim ayı ortasından itibaren gösterime girdi. Otomobilin tasarımı ve opsiyonları belirlenirken tamamen Türk tüketicilerin ihtiyaçları göz önüne alındı. Dizel ve DCT şanzımanlı versiyonlarının ise 2016’nın ikinci yarısında satışa çıkması planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı