REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci’ye ziyaretler sürüyor

Bakan Zeybekci’ye ziyaretler sürüyor

Nihat Zeybekci, 19 Temmuz’da açıklanan kabinede yeniden görev alması başta iş çevrelerinde büyük sevinç yaratırken, Denizli o tarihten bu yana adeta Ankara’ya akıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2017 Perşembe, 13:53

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Zeybekci’yi ziyaret etti. Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Her zaman bakanımızın yanındayız” dedi.

Ticaret Odası, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği gibi güçlü sivil toplum örgütleri, siyasetçiler, işadamları Temmuz ayından bu yana Ankara’ya giderek Zeybekci ile görüşüyor ve ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunuyor. Nihat Zeybekci, Denizli’ye geldiği zaman bir çok kişi ve kuruluşla görüşse, Ankara’da da hemşehrileri ziyaretleri ihmal etmiyor.

ERDOĞAN; “ANKARA’DA YALNIZ DEĞİLİZ”
Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, kalabalık bir heyetle dün Zeybekci’yi bakanlıkta ziyaret etti. Uğur Erdoğan, Bakan Zeybekci’nin hükümetteki varlığının Denizli için büyük bir şans olduğunu söyleyerek, “Denizli işadamları olarak yıllarca Ankara’ya geldiğimizde çalacak bir kapı aradık. Bu kapılara ulaşabilmek için aracılar bulmaya çalıştık. Ama artık Ankara’ya gelirken, burada bir evimiz varmış hissi ve huzuruyla geliyoruz. Burada hem iş alemi olarak hem de Denizlili olarak kapısına gelebileceğimiz ‘Bizden Biri’ var. Sayın Bakanımız, ‘Denizli siyasette lider kent olacak’ sözünü her platformda üzerine basarak tekrarlıyordu. Bugün geldiğimiz noktada bunun ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Sayın Bakanımız sayesinde Denizli’miz önemli hizmetler aldı, almaya da devam ediyor. Şunu artık rahatlıkla söyleyebiliyoruz; Denizli hak ettiğini alıyor. Sayın Bakanımızın bu makamda olması, iş alemi olarak bize güven veriyor. Sayın Zeybekci’nin varlığı Denizlililer olarak da bizim için gurur vesilesidir. Sayın Bakanımızın kabine revizyonu sonrasında da görevine devam etmesini büyük bir sevinçle karşıladık” dedi.

ZEYBEKCİ; “BİZ HEPİMİZ BİR EKİBİZ”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, Denizli Ticaret Odası heyetinin ziyaretinin kendisine güç ve moral verdiğini belirterek, siyasi görüş farklılıklarının, Denizli söz konusu olduğunda bir tarafa bırakılması gerektiğini belirterek, “Sizler ve bizler bir ekibiz. Denizli’ye hizmet etme noktasında bir takım ruhuyla, işbirliği içinde çalışmalıyız. Denizli’yi daha ileri noktalara taşımak, Türkiye’nin lider illeri arasında yerini korumasını sağlamak için çalışmalıyız. Bu tüm kesimlerin ortak çabasıyla mümkün olacaktır” şeklinde konuştu.
Zeybekci, taleplerin yerine getirilmesi noktasında gerek kendi bakanlığı, gerekse diğer bakanlıklar nezdinde takipçi olacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı