REKLAMI GEÇ

Evora Denizli’de satışlar başladı

Evora Denizli’de satışlar başladı

1500 rezidans, 44 ticari ünite, 70 derslikli özel okulun bulunduğu Evora Denizli’de satışlar başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2017 Cumartesi, 12:00

Merkezefendi’de kentin sosyo-kültürel ve mimari kimliğine zenginlik kazandıran Evora Denizli’de işe ve ticarete yatırım yapma fırsatı başladı. Büyüklüğü 58 metrekare ile 461 metrekare aralığında değişen ticari üniteler 496 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Emlak Konut güvencesi ve Teknik Yapı kalitesiyle yükselen ve yaklaşık 1500 rezidans daireden oluşan Evora Denizli projesinin ticari üniteleri 495 bin 762 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Evora Denizli projesinde yer alan 44 adet ticari ünitenin satışlarında peşin veya taksit seçenekleri yer alıyor. Ticari ünitelerle birlikte 70 derslikli özel okul da satışa sunuldu. Yaklaşık 1.500 öğrenci kapasitesine sahip okul 9 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip.

14 BİN 200 METREKARE ALAN ÜZERİNDE
Hem prestijli hem de kazançlı bir yatırım sunan Evora Denizli’nin ticari üniteleri, her ölçekte mağaza kullanımına uygun özellikler taşıyor. Merkezefendi’nin ana arteri üzerinde yer alan ve toplam 14 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen ticari üniteler iki büyük bloktan meydana geliyor. Toplam 166 araçlık otoparkı olan projede, hemen hemen her ticari ünite için büyüklükleri 18 ile 102 metrekare arasında değişen özel depolar bulunuyor.

Denizli’nin çok değerli ticari alanlarını kapsayacak, şehrin yeni çekim merkezi Evora Denizli’de her ihtiyaca cevap verecek mağazalara açık alan imkanı sunan ünitelerdeki ön kullanım alanı büyüklükleri ise 11 ile 218 metrekare arasında değişiyor.

HEM PROJEYE HEM DE ŞEHRE HİZMET VERECEK
Evora Denizli Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, projenin aynı yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi karşılayacak bir ticaret merkezi olacağını söyledi. Ticari ünitelerin şık mağazalarıyla ziyaretçilerine açık alanda alışveriş yapma keyfi sunduğunun söyleyen Durbakayım, “Açık hava ticaret merkezi özelliği taşıyan ticari üniteler, hem Evora Denizli’de yaşayanlara hem de Denizli halkına hitap edecek. Ticari üniteleri açık alanlar eklememizin amacı, insanların şık ve lüks bir caddede hem ihtiyaçlarını karşılayabilmesi hem de iyi vakit geçirmesini sağlamak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı