REKLAMI GEÇ

İŞKUR’da istihdam arttı

İŞKUR’da istihdam arttı

Verimlilik Haftası Kapsamında, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından dokuması ile ünlü Babadağ’da düzenlenen programda, ‘Üretim Verimliliğinin Artırılmasına Yönelik Devlet Destekleri Tanıtım ve Bilgilendirme Paneli’ gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2017 Cuma, 16:21

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp Moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele KOSGEB İl Müdürü M. Oğuz Kılınç, TKDK Proje Yönetim Birim Amiri Selahattin Kaya, Denizli Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Atilla Çakır ve GEKA Denizli YDO Koordinatörü Sayın Ayşe Esin Başkan katıldı.

Panele katılan Denizli Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Atilla Çakır, İŞKUR’un hizmetleri, Milli Seferberlik kapsamında 2017 yılında çıkarılan İstihdam Teşvikleri, İŞKUR bünyesinde aktif işgücü hizmetleri kapsamında açılan programlar ve Girişimcilik Eğitimleri hakkında bilgi verdi. Milli İstihdam Teşvikleri sayesinde Denizli’de istihdam oranının arttığını, 2017 yılında 785 kişinin İşbaşı Eğitim Programlarına katıldığını, 1868 kişinin Mesleki Eğitim Kurslarına katılarak meslek sahibi olduğunu söyleyen Şube Müdürü Çakır, İŞKUR olarak vatandaşa hizmet sunmanın ve teşvikler kapsamında istihdamı artırmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı