REKLAMI GEÇ

Kordon Grup, Uluslararası Yapı Fuarı’nda

Kordon Grup, Uluslararası Yapı Fuarı’nda

Kordon Grup, bölge bayiliğini yaptığı ‘Dupont Corian’ ürünlerinin2017 ürünlerini 40.Uluslararası Yapı Fuarı’nda tanıttı. Kordon Mobilya, fuarın yıldızı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2017 Cuma, 13:12

40.Uluslararası Yapı Fuarı, İstanbul’da 23 Mayıs’ta kapılarını açtı. Fuar, yarın (Cumartesi) sona erecek. Fuarı binlerce yapı sektöründen ulusal ve uluslar arası firma temsilcisi ziyaret etti. Fuarın yıldızı ise, 35 yıllık mobilya ve dokorasyon deneyimiyle, butik projelerin yanı sıra, konut, okul, hastane, otel, AVM gibi contract projelere imza atan Kordon Mobilya oldu.


Kordon Grup, 10 yıldır bayiliğini yaptığı Dupont Corian akrilik yüzeyleri kullanarak ürettiği mutfak ve banyo tezgahları ve sıra dışı tasarım ürünlerinin 2017 mermer, taş ve beton görünümlü koleksiyonunu İstanbul’daki uluslararası fuarda tanıttı.

DUPONT CORİAN GENİŞ BİR YELPAZEYİ KAPSIYOR
Mutfak ve banyo tezgahları başta olmak üzere sıra dışı ürünlerinin tanıtımını yapan Dupont Corian’un bölge bayisi Kordon Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kordon, “Dupont Corian kulanım alanları mutfak tezgahları, banyo tezgahlarından başlayarak iç duvar kaplamalarına, cephe giydirme ve her türlü akrilik yüzey ve tezgah uygulamasına kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ortamların ve modanın farklılaştığı dünyada Corian, malzemeyi esere dönüştürmüştür. Dupont Corian, kimyasal olarak atıl ve tostik olmayan bir malzemedir. Uluslararası bir fuarda stantımızın ilgi görmesi bizleri mutlu etti. Fuarda, Dupont Corian’un yeni ürünlerini tanıtma olanağımız oldu” dedi.

DUPONT CORIAN
Denizli bölge bayiliğini yaptığı Dupont Corian ve Dupont Basic Surfaces katı yüzeyler ile çalışmalarını sürdüren Kordon Mobilya,tasarım ve imalat kalitesi ile sadece Denizli’de değil, tüm Türkiye’de adından söz ettiriyor. Son dönemde marka projelerde çözüm ortağı olarak katkı koyan firma, Rixos Belek Temapark , Konya Ramada, Bodrum Swissotel, İzmir Hilton projeleri gibi Türkiye’nin en elit projelerinde yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı