REKLAMI GEÇ

Bu fuar çok beğenildi

Bu fuar çok beğenildi

Tutuklu ve hükümlülerin el ürünlerini sergilenip, satış yapıldığı fuar büyük beğeni topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2017 Pazar, 15:00

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen “Ürün ve El Sanatları Fuarı” Denizlililerin yoğun ilgisini çekiyor. Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Ceza ve Tevkifleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan fuarı ziyaret ederek Denizlilileri yalnız bırakmadı.

04 Ağustos günü 16.00’dan itibaren vatandaşlara açılan 09 Ağustos’a kadar her gün saat 23.00’e kadar açık tutulacak fuarda Türkiye’deki 37 ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların gıdadan tekstile, mobilyadan hediyelik eşyaya kadar ürettiği ürünler yer alıyor. Tanıtım ve satışı yapılan ürünler Adalet Parkı karşısındaki otopark alanına kurulan fuar alanında ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye’deki ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların üretim yaptığı ürünleri gören vatandaşlar, ülkemizde 287’yi bulan işyurtları sistemini cezaevlerine değil bir fabrikaya benzetiyor.

VATANDAŞLAR FİYATLARDAN MEMNUN
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Eğitimden Sorumlu Daire Başkanlığı ile Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığının infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde yürütülen eğitim ve rehabilitasyon çalışmaları hakkında bilgi verdiği Denizli Fuarının ardından Rize, Elazığ ve Ankara’da da fuarlar düzenleneceği belirtildi. Denizli Fuarının bu yıl 5. olduğu kaydedilirken, alış veriş yapan vatandaşların fiyatların çok uygun olduğunu belirterek, bundan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı