REKLAMI GEÇ

Denizli için güç birliği

Denizli için güç birliği

DETKİB’in yeni yönetimini ziyaret eden DTO Başkanı Özer, Denizli adına yapılacak projelerde birlikte çalışmak istediklerini belirtti. DETKİB Başkanı Kocasert de DTO ile birlikte Denizli’nin önünü açacak projelerde yer almaya devam etmek istediklerini ifade etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2010 Cuma, 17:49

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri İmran Eraslan, Hüseyin Memişoğlu, Ramazan Çelikkol ile Ali Önal, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Meclis Başkan Yardımcısı Nazmi Çolak, Meclis Katip Üyesi Bilal Gören, kısa bir süre önce gerçekleştirilen seçimlerde göreve gelen Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert ve yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. DETKİB Başkanı Süleyman Kocasert, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Demirden, Veli Oğuz, Arif Şensöz’ün karşıladığı DTO heyeti, Kocasert’i tebrik ederek, başarılı bir başkanlık dönemi diledi.

Denizli ekonomisi ve ihracatı hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Başkan Özer, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin Denizli’nin önemli kurumlarından olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde proje üretebildikleri ve karşılıklı dayanışma içinde oldukları sürece, Denizli’ye daha iyi hizmet edebileceklerini ifade etti. Geçmiş dönemlerde Denizli adına çok güzel projelere imza attıklarını ve çeşitli kazanımlar elde ettiklerini dile getiren Özer, “Denizli’de yaşayanlar olarak gayemiz ilimizin daha iyi olması, insanların refah seviyesinin daha fazla artmasıdır. Bu amaç doğrultusunda ortak projeler üretmeye her zaman hazırız” dedi.

Sözlerine DTO heyetine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan DETKİB Başkanı Kocasert, DETKİB olarak Denizli’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları ile çeşitli projelerde ortaklaşa hareket ettiklerini, bunların da faydalarını gördüklerini belirtti. Birlik ve beraberliğin devam etmesinin Denizli’yi güçlü kılacağını söyleyen Kocasert, Denizli Ticaret Odası ile birlikte de Denizli’nin önünü açacak projelerde yer almaya devam etmek istediklerini ifade etti.

Necdet Özer başkanlığındaki DTO heyeti, daha sonra Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerinde güven oyu alarak tekrar göreve gelen Musa Çelikkol ve ekibini de ziyaret etti ve tebriklerini iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı