REKLAMI GEÇ

İKİKIZ Kansersiz Yaşam Derneği için stant açtı

İKİKIZ Kansersiz Yaşam Derneği için stant açtı

Kansersiz Yaşam Derneği yararına İstanbul’da düzenlenen şenliğe Denizli’den de destek. Ev tekstil markası İKİKIZ, ünlü markaların stant açtığı şenliğe katıldı, en çok ilgi çeken stantlardan biri oldu. Şenliğe ünlü isimler akın etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2016 Salı, 11:19

Kanserle mücadele için etkin çalışmalar ortaya koyan Kansersiz Yaşam Derneği yararına İstanbul’da alışveriş şenliği düzenlendi. Ünlü markaların stant açtığı, birbirinden ünlü isimlerin akın ettiği şenliğe Denizli’den katılan tek marka ise İKİKIZ oldu.

denizli-ikikiz-istanbul-kansersiz-yasam-dernegi-icin-duzenlenen-senlige-katildi-2

Dernek yararına gerçekleştirilen etkinlikte hem konsepti, hem de ürünleriyle dikkat çeken İKİKIZ, koleksiyonun en özel ürünlerinden biri olan İKİKIZ’ın ağaç baskı keten bornozu tüm dikkatleri üzerine çekti.

İKİKIZ kurucu ortaklarından Elvan Erdem Akbaş, sosyal sorumluluk projelerinde yer almanın önemli olduğunu belirterek, kanserli çocuklara bu vesileyle destek olmanın da kendileri için büyük bir gurur olduğunu söyledi. Akbaş, katılımcıları, zevkli, zarif ve her detayını itinayla hazırladıkları stantlarında karşılamanın verdiği heyecanı paylaştı.

İKİKIZ kurucu ortağı Meral Delikara ise “Önemli olan ürünlerimizde insanların kendinden bir şeyler bulması ve denizli-ikikiz-istanbul-kansersiz-yasam-dernegi-icin-duzenlenen-senlige-katildi-1bunu yaşam alanlarına taşımalarıdır. İşte bu noktada ürünler bizden çıkıp insanlara ait oluyor ve onlardan aldığı enerji ile farklı bir yansımaya bürünüyor. Yepyeni sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz. Bize www.ikikiz.com’dan veya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı