REKLAMI GEÇ

Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, internette düzenleniyor

Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, internette düzenleniyor

İŞKUR, İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nı bu yıl internet ortamında düzenliyor. 11 yıldır düzenlenen ve birçok insanın iş bulmasını sağlayan fuar bu kez katılımı genişletmek için sanal olarak düzenlenecek. Eleman arayan firmalar ile iş arayanlar internet üzerinden görüşecek, CV bırakacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2022 Cuma, 13:14

Denizli İş Kurumu Müdürlüğü’nün (İŞKUR) 11 yıldan bu yana Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediği Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam fuarını internet ortamına taşıdı.
Sanayi ve ticaret odaları ile meslek örgütlerinin de destek verdiği fuar bu yıl internetten canlı olarak yapılacak. Konuyla ilgili İŞKUR’dan şu açıklama yapıldı:
“DENİF 2022, Oluşturulan Sanal İstihdam Fuarı teknolojisi ile daha global ve ulaşılabilir hale gelmektedir. Sanal İstihdam Platformu sayesinde tüm işverenlerimiz iş arayanlar ile canlı mülakat yapabilecek. İş arayan vatandaşlarımız ise işverenlerin sanal stantlarına göz atarak görüşmeler gerçekleştirebilecek ve özgeçmişlerini doğrudan işverene takdim edebilecekler. Ayrıca fuar esnasında planlanan online seminerlere de katılım sağlayabilecekler. Öğrenciler de işverenler ile görüşerek staj imkanlarını öğrenebileceklerdir. Fuarda İŞKUR Staj Portalı hakkında bilgiye de yer verilecektir.”

Fuara Denizli ve bölge illerden 200 firma katılacak. İŞKUR yetkilileri, fuarda binin üzerinde yeni işe yerleştirme bekliyor.

DENİF’in sanal fuarına katılmak ise çok basit. İŞKUR’un açıklamasına göre, şu adımları izlemek yeterli olacak.
• iskur.gov.tr adresine cep telefonu, tablet veya bilgisayarınız aracılığıyla giriş yapın,
• Kayıt adımlarını izleyin,
• Mail adresinize yönlendirilen şifre ile fuar tarihlerinde girişinizi yapın,
• Daha önce hazırlamış olduğunuz özgeçmişinizi yükleyin veya yeni bir özgeçmiş oluşturun,
• Firma yetkilileri ile görüşerek istediğiniz firma ile önceden oluşturduğunuz özgeçmişinizi paylaşın

Fuarın programı ve katılacak firmalar ise şu şekilde:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı