REKLAMI GEÇ

Denizli iş dünyası Mahall Bomonti’ye hayran kaldı

Denizli iş dünyası Mahall Bomonti’ye hayran kaldı

İnşaat, sağlık, enerji alanlarında yatırımları devam eden Türkerler Holding’in İzmir’de yapımına başladığı Mahall Bomonti projesi hızla yükseliyor. Yalnızca İzmir’in değil, Ege’nin en prestijli markalarını Mahall Bomonti çatısı altına toplamak ve bir tür buluşma platformu oluşturmak isteyen Türkerler Holding’in bu amacına paralel olarak planlanan tanıtım çalışmaları Denizli’den başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2019 Cuma, 12:06

Denizli iş dünyasını bir araya getiren tanıtım toplantısına Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker’in yanı sıra Denizli iş dünyasının önemli isimleri de katıldı. Projenin vizyonunun ve hedeflerinin anlatıldığı gecede Mahall Bomonti ile Ege Bölgesinde yeni bir dönemin başlayacağının altı çizildi. Projede ofis, konut, otel, yeme-içme, kültür-sanat, spor ve eğlence mekanlarının estetik şekilde bir arada yer aldığına dikkat çeken konuşmacılar bu özelikleri ile Mahall Bomonti’nin Türkiye’de bir ilk olduğuna vurgu yaptılar.

DEGİAD ZİYARETİ
Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Denizli’deki tanıtım toplantısına katılmadan önce Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) daveti üzerine dernek yönetimini ziyaret etti. Dernek Başkanı Hakan Urhan ve yönetimiyle samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, katma değer yaratacak projeler ve genç işadamlarının ülke ekonomisi için önemi konularında konuşuldu.

İZMİR’İN EN YÜKSEK GÖKDELENİ
İzmir’in Alsancak semtinde yükselen Mahall Bomonti tamamlandığında pek çok ilki de içinde barındırıyor olacak. 240 metre yüksekliğinde ve 58 katlı planlanan kule bölümü, İzmir’in en yüksek gökdeleni olacak.


100 YILLIK TARİH
1912’den 1928’e kadar bira, 1936’dan 1944’e kadar şarap, 1944’ten 2004’e kadar rakı fabrikası olarak kullanılan Mahall Bomonti İzmir arazisi, 100 yılı aşkın bir tarihi içinde barındırıyor.
Atatürk’ün İzmir’e geldiği ilk güne de, Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllara da tanıklık eden bu arazi, Mahall Bomonti İzmir’lilerin anılarıyla dolup taşmak için yeniden yaşama kazandırılıyor. Restore edilen 9 tarihi fabrika binası, kültür, sanat ve alışveriş alanları olarak tekrar hayat bulacak.


BÖLGEYE DEĞER KATACAK
Mahall Bomonti içerisinde sosyal yaşama dair de pek çok ayrıntı bulunuyor. 25 bin metrekarelik alan içerisinde, seçkin mağazalar, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu, bin kişilik açıkhava gösteri alanı, müze ve sinema salonları, açık ve kapalı yüzme havuzu, opera ve tiyatro salonu yer alacak.

BOMONTİADA GELİYOR
Doğuş Grubu iştiraki d.ream’in, ilk kez İstanbul’da hayata geçirdiği ve şehrin nabzını tutan benzersiz konsepti ‘bomontiada’, Mahall Bomonti İzmir ile şehre ayak basıyor. ‘bomontiada’ konsepti, İzmir’de kültür-sanat, yeme-içme, eğlence, alışveriş, iş ve sosyal yaşam alanında trendleri belirleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı