REKLAMI GEÇ

Kordon Mobilya CNR İMOB’de Denizli’yi temsil etti

Kordon Mobilya CNR İMOB’de Denizli’yi temsil etti

Expo Yeşilköy’de 13.sü gerçekleştirilen mobilya fuarı CNR İMOB tamamlandı. 114 ülkeden 260 firmanın Türk mobilya üreticileriyle buluştuğu fuara Denizli’den tek firma olarak katılan Kordon Mobilya ilgi odağı oldu. “La Corda” markasıyla dikkatleri üzerine çeken Kordon Mobilya, başarılı bir fuar süreci yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2017 Pazartesi, 13:39

Denizli’nin öncü mobilya mağazası Kordon Mobilya, İstanbul Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilen mobilya fuarı CNR İMOB’da boy gösterdi. Dünyanın en önemli mobilya fuarlarından biri olarak kabul edilen CNR İMOB’a katılan tek Denizli firması olan Kordon Mobilya, Hindistan ve Dubai pazarına girdiği “la corda” markalı ürünleri ile İstanbul ve büyükşehirlerde 15 noktada kullanıcılarla buluşturduğu 5 ayrı yaşam alanı ve yemek odası modelleriyle görücüye çıktı.

“BAŞARILI BİR ORGANİZASYON OLDU”
Mobilya fuarı CNR İMOB’u değerlendiren, izlenimlerini aktaran Kordon Mobilya sahibi Ender Kordon, Türkiye’nin uluslararası arenada kabul gören tek mobilya fuarının 13.sünün gerçekleştirildiğini söyledi.

Denizli’den bu özel organizasyona katılan tek firma olmalarının kendilerini ayrıca gururlandırdığını belirten Ender Kordon, fuarda gördükleri ilginin de gelecek açısından umutlarını tazelediğini kaydetti.

“ÇOK ÖZEL ÜRÜNLERLE YERİMİZİ ALDIK”
CNR İMOB’da çok özel ürünler ile yer aldıklarını dile getiren Ender Kordon, “Özellikle ‘la corda’ markamız, beklediğimiz gibi büyük ilgi gördü. Bu konsepte ilişkin önemli bağlantılar yapıldı. ‘la corda’ markası ile Hindistan ve Dubai’de mağazalara giriyoruz. Fuarda sergilediğimiz özel tasarım 5 model yaşam alanı ve yemek odası da ziyaretçiler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı” dedi.

“ÖZEL BAĞLANTILAR YAPILDI”
Fuarda Arabistan ve Katar’daki çok özel otel projelerinde ürünlerimizle yer alabilmek için proje görüşmeleri gerçekleştirme imkanı bulduklarını dile getiren Ender Kordon, “Bu fuar, önümüzdeki süreçte sektörün önünü açacak geri dönüşler sağlayacak. Kordon Mobilya olarak fuardan hedeflediğimiz başarıları elde ederek döndük” dedi.

35 YILLIK DENEYİM
Denizli’nin mobilya sektörünün öncü kuruluşlarından olan Kordon Mobilya, 35 yıllık deneyimini, gelişen teknolojiyle harmanlayarak müşterilerine en özel ürünleri sunmaya devam ediyor.

www.kordonmobilya.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı