REKLAMI GEÇ

Murat Kibaroğulları Açık Kart genel müdürü oldu

Murat Kibaroğulları Açık Kart genel müdürü oldu

Açık Kart, müşterilerinin iş ihtiyaçlarına yeni nesil çözümler sunmak üzerine konumlandırdığı faaliyetlerini genişletmek vizyonuyla çıktığı yolculuğuna, sektörün deneyimli ismi yeni genel müdürü Murat Kibaroğulları ile birlikte devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 16:07

Üç ülkede ve 30’dan fazla kentte 50’ye yakın alışveriş merkezi ile 100’ü aşkın markanın ihtiyaçlarına uygun pazarlama çözümleri sunan ve bir Abalıoğlu Holding kuruluşu olan Açık Kart’a yeni genel müdür atandı.

Açık Kart’ta genel müdürlük koltuğuna, Türkiye’deki ödeme sistemleri sektörünün gelişip büyümesinde önemli görevler üstlenen, bu alanda çok sayıda ödül alan, yenilikçi ürün ve projeleriyle tanınan Murat Kibaroğlu oturdu.

Perakende ve finans sektörünün ihtiyaç duyduğu özel çözümlere sahip Açık Kart’ın yeni nesil teknolojiler ile müşterilerinin sesi olacağını belirten Kibaroğulları, “Finansal teknolojiler olarak adlandırılan ‘fintech’, dünyada son yılların en çok gelişen ve yeni yatırım alanlarından biri. Ülkemizde fintech pazarının bu yıl 20 milyar dolara ulaşacağı ön görülüyor. Diğer yandan, Türkiye’de finans sektörü güçlü durumda ve teknoloji etkin şekilde kullanılıyor, ayrıca mobil cihazların penetrasyonu da oldukça yüksek. Son yasal düzenlemelerle ise yaklaşık 20 civarında ödeme sistemi ve elektronik para kuruluşu da lisans almış durumda. Açık Kart olarak bizde büyük veri, kampanya yönetimi ve CRM konularındaki uzmanlığımızı ödeme sistemleri, mobil ve dijital yeni ödeme yöntemleri ile zenginleştirerek, müşterilerimizi hayatlarını kolaylaştıracak uygulamalarla tanıştırmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı