REKLAMI GEÇ

Denizli tekstili EVTEKS ile görücüye çıktı

Denizli tekstili EVTEKS ile görücüye çıktı

Denizli tekstili, ihracatın sıkıntılı bir süreçten geçtiği dönemde düzenlenen Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS) ile dünya vitrinine çıktı. 200’ü yabancı bin dolayında katılımın olduğu fuarda, Denizli’den 91 firma stant açtı. Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, dünyadaki ekonomik gelişmelere dikkat çekerek, fuarın Denizli için hayati önem taşıdığını vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2016 Salı, 17:38

Ev tekstili sektörünün önemli markalarını, ünlü tasarımcılarını ve sektör profesyonellerini bir araya getirmek için yola çıkan Uluslararası EVTEKS Fuarı, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarın açılışını, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, TİM Başkan Vekili Süleyman Kocasert ve TETSİAD Başkanı Yaşar Küçükçalık gerçekleştirdi.

DENİZLİ’DEN 91 FİRMA KATILIYOR
Bu yıl 22’nci kez düzenlenen Uluslararası EVTEKS Fuarı ile ilgili Denizlihaber.com’a değerlendirmede bulunan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, yurt içi ve yurt dışından 150 bin dolayında katılımın beklendiği fuarda Denizli’den 91 firmanın stant açarak koleksiyonlarını beğeniye sunduğunu söyledi.

“FUAR HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”
EVTEKS Fuarı’nın dünyada alanındaki en önemli organizasyonlardan olduğuna dikkat çeken Kocasert, “Fuar, makro ekonomik gelişmeler, dünyanın içinde bulunduğu ekonomik durum, terör olaylarının yarattığı sıkıntılar üst üste geldi. Ancak İstanbul’un önemli merkezlerden olması, THY’nin birçok noktaya uçuşları nedeniyle ulaşım kolaylığı ve vizesiz seyahat gibi unsurlar devam eden günlerde ziyaretçi sayısını artıracaktır. Dünyadaki gelişmelere baktığımızda, ‘fuar Denizli açısından fuar hayati önem taşıyor’ diyebiliriz. Bu fuara firmalarımız çok ciddi hazırlıklarla geldi. Karşılığını alacaklarını umuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı