REKLAMI GEÇ

Tefenlili’den koronavirüs fırsatçılarına gözdağı

Tefenlili’den koronavirüs fırsatçılarına gözdağı

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’den, koronavirüs salgını sonrası ortaya çıkan fırsatçılara gözdağı. Tefenlili, “Koronavirüs krizi sonrası ortaya çıkan fırsatçılara hak ettikleri cezaları vereceğiz. Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2020 Cuma, 19:01

Koronavirüs salgınının Türkiye’de de görülmesinin ardından, özellikle gıda ve hijyen ürünlerinde fahiş artışlar yapan fırsatçılar ortaya çıktı.

Kamuoyunun tepkisini çeken fırsatçılara karşı Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’den sert tepki geldi. Gıda ve hijyen ürünlerindeki artış ile ilgili uyarılarda bulunan Tefenlili, “Denizli Ticaret Borsası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız” dedi.

Yorumlar

Hasan   -  Bağlantı 13 Mart 2020, 21:42

Demekki ondan Tefenli kuruyemiş garaj üstünde 180 ml lik kolonyayi 60 TL ye satıyor 250 ml 80 TL ye fırsatçılık yapmıyorlar…☺️☺️☺️ Terzi kendi sokugunu dökmez denilen bu oluyor demekki

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı