REKLAMI GEÇ

Vali Ahmet Altıparmak’tan istihdam seferberliği çağrısı

Vali Ahmet Altıparmak’tan istihdam seferberliği çağrısı

Ülkenin kanayan yarası işsizliğin önüne geçebilmek için başlatılan seferberlik sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine seferberliğe katılan Valilik, iş adamlarıyla büyük bir buluşmaya hazırlanıyor. Denizli iş dünyasına yön veren isimlere çağrı yapan Vali Ahmet Altıparmak, buluşmaya katılmalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2017 Cuma, 10:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı kapsamında Denizli de istihdam seferberliğine katıldı.

İlk toplantısı geçtiğimiz hafta yapılan ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı çerçevesinde Vali Altıparmak, 27 Şubat Pazartesi günü geniş katılımlı programla işadamlarıyla bir araya gelecek. Toplantıda ana tema ‘Artı 1 İstihdam Teşviği’ olacak.

Vali Altıparmak başkanlığında yapılacak toplantıda, işadamları Vali Ahmet Altıparmak, İŞKUR İl Müdür Vekili Fatih Işık ve SGK İl Müdürü Abdullah Mersin tarafından Artı 1 İstihdam Teşviği hakkında bilgilendirilerek, istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılması üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacak. ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı çerçevesindeki ilk toplantı, hem yeni istihdamların oluşturulması ve ülke ekonomisine azami katkı sağlanması adına Vali Altıparmak başkanlığında geçtiğimiz hafta oda başkanları ve ilgili daire müdürleri ile birlikte gerçekleştirilmişti.

İşadamlarının da katılacağı ikinci toplantı 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 16.00’da Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı