REKLAMI GEÇ

Kocaer Haddecilik ihracatın parlayan yıldızı ödülünü aldı

Kocaer Haddecilik ihracatın parlayan yıldızı ödülünü aldı

Ege İhracatçı Birlikleri’nin ‘İhracatın Yıldızları’ ödülleri sahiplerini buldu. En fazla ihracat yapan 56 firma ile birlikte ihracatını yüzde 68.3 artıran Kocaer Haddecilik de ödülünü aldı. Kocaer, sektöründe birincilik ödülüne layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2019 Perşembe, 17:38

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan İlk 1000 İhracatçı Firma-2017 araştırmasına göre, Kocaer Haddecilik en fazla ihracat yapan şirketler sıralamasında 110. sırada yer aldı. 2017’de 130 milyon 669 bin dolarlık ihracat yapan Kocaer Haddecilik, 2018’de yüzde 68.3 artırarak 220 milyon dolara yükseltti.


TÖRENLE ÖDÜLLER VERİLDİ
Ege İhracatçılar Birlikleri, ihracata katkı sağlayan 56 üyesini, düzenlediği törenle ödüllendirildi. Törene, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi ve çok sayıda birlik üyesi ihracatçı katıldı.

Sektöründe birinci olan ihracatın yıldızı ödülünü Kocaer Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocaer, TİM Başkanı İsmail Gülle ve EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi’den aldı.

REKOR ARTIŞ
Faaliyetleri ve aldıkları ödüle ilişkin değerlendirmeler yapan Hakan Kocaer, piyasanın farklı ve değişken bir yapıda olduğu süreçte büyümeyi sürdürebilmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Bakanlık onaylı ilk Ar-Ge Merkezini sektöre kazandırdıklarını hatırlatan Hakan Kocaer, “Bunun yanı sıra markalaşma, inovasyon ve Ar-Ge faaliyetlerine büyük önem veriyoruz, sektörün öncülerinden biri olarak Turquality programına da dahiliz. Ar-Ge Merkezimizde sahip olduğumuz teknik ve mühendislik bilgi birikimini, üniversitelerle işbirliği içinde örnek projelere dönüştürüyoruz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği 2017 Verimlilik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ‘Verimlilik Proje Ödülleri’ programında  ‘Güvenlik Önlemlerinin Arttırılmasına Yönelik Akıllı Paketleme Sisteminin Tasarımı ve Geliştirilmesi’ projesiyle ‘Büyük Ölçekli İşletmeler Ar-Ge’ kategorisinde tüm sektörler arasında birincilik ödülünü aldık. Demir-çelik sektöründe bu kategoride birincilik ödülünü kazanan ilk firmayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı