REKLAMI GEÇ

Vergi rekortmenlerine plaketle teşekkür

Vergi rekortmenlerine plaketle teşekkür

Denizli’de 2014 yılında en fazla gelir ve kurumlar vergisi ödeyen mükelleflere plaketle teşekkür edilirken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu da işadamlarına daha çok kazanç dilerken, “Siz çok kazanın, biz de daha çok vergi alalım” duasında bulundu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2016 Perşembe, 16:43

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı’nın 27. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği vergi rekortmenlerine ödül töreni Denizli Valiliği toplantı salonunda yapıldı. Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ile protokol üyeleri ve vergi rekortmeni işadamları katıldı.

denizli-vergi-rekortmenleri-bakan-ramazanoglu-ic

“DENİZLİ HER ZAMAN ÖRNEK OLDU”
Vergi rekortmenleri ödül töreninde Denizlili işadamlarına seslenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, “İş kadınlarımızın ve işadamlarınızın ödediğiniz her kuruş vergiyi büyük bir sorumluluk içinde milletin refahı ve ülkemizin kalkınması için harcıyoruz. Yüzyılın projelerini hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Güzide şehrimiz Denizli, tarihin her döneminde ticaret ve kültür merkezi olmuştur. Türkiye’nin yüzakı olan şehirlerimizden biridir. Ayrıca, son dört yıldan beri istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdüren Denizli’nin dış ticaret hacmi 2 milyar 140 milyon dolara ulaşmıştır. Denizli Dış ticaret bakımından da örnek bir şehirdir. Denizli’de her 100 dolarlık ithalata karşılık 120 dolarlık ihracat yapılmaktadır. Yani Denizli 20 dolarlık artı vererek başarısını göstermektedir” dedi.

denizli-vergi-rekortmenleri-bakan-ramazanoglu-ic-1

YANLIŞ ALGIYI YIKMALIYIZ
Vergiyle ilgili olumsuz algıyı yıkmak için çeşitli kampanyalar düzenlenmesi gerektiğini dile getiren Ramazanoğlu, “Halka daha iyi hizmet sunabilmek için vergi vermenin ne kadar önemli olduğunu kamuoyuna anlatmalıyız. Vergi vermekteki olumsuz algıyı değiştirmek, ortak görevimizdir. Bu alanda kampanyalar düzenlemek, sosyal etkinlikler organize etmek, kamunun görevi olduğu kadar sivil toplum kuruluşlarının ve siz değerli işadamlarımızın da sosyal sorumluluğudur. Vergi devlet ile vatandaş arasındaki özveriyi ifade eder” diye konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci de toplumda vergi bilincini artırmak ve geliştirmek amacıyla her yıl şubat ayında Vergi Haftası kutlamaları yapıldığını, bu törende de en fazla vergi ödeyenlere plaketle teşekkür ettiklerini söyledi.

BAKAN RAMAZANOĞLU’NDAN VERGİ DUASI
Konuşmaların ardından Denizli’de Kurumlar ve Gelirler vergisinde ilk 10’a giren işadamlarına teşekkür plaketi verildi. Ramazanoğlu, laketleri verirken “Allah size daha çok kazanç nasip etsin. Siz çok kazanınki biz de daha çok vergi alalım” ifadesini kullandı.

denizli-vergi-rekortmenleri-bakan-ramazanoglu-ic-3

Törende gelir vergisinde 3, 5 ve 7’nci sırada yer alan mükelleflerin isimleri açıklanmazken,
Denizli’nin vergi rekortmeni Habip Kızıltaş ile ilk 10’a giren Muammer Özdemir, Recep Özsoy, Ahmet Gökşin, Mustafa Kaynak, Yasin Cinkaya, Ferhat Yıldırım törende plaketlerini Ramazanoğlu verdi.

denizli-vergi-rekortmenleri-bakan-ramazanoglu-ic-2
Kurumlar Vergisi’nde de 3, 4 ve 5’inci sıradaki mükelleflerin isimleri açıklanmadı. Kurumlar vergisinde ilk 10’da yer alan diğer şirketler Denizli Çimento, Sırasıyla Abalıoğlu Yem Soya ve Tekstil , Aydem Elektrik, Gökhan Tekstil, Gama Tekstil, Seval Kablo ile Ozan Tekstil oldu.

Yorumlar

Ya Hakk   -  Bağlantı 26 Şubat 2016, 08:50

Dua; Hayıra vesile olacak şeyler için yapılır, sömürgecilik için yapılmaz.
Üretken bir ülke olup daha çok üretmek için daha az yüklenilmeli yatırımcılara.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı