REKLAMI GEÇ

DESİAD yönetiminden siyaset açıklaması: “Tarafsızız”

DESİAD yönetiminden siyaset açıklaması: “Tarafsızız”

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (DESİAD) yeni başkanı Okan Konyalıoğlu, “Denizli ekonomisi cirosunun yüzde 95’ini oluşturan DESİAD üyeleri siyasette taraf değil. Türkiye koşulları herkesi taraf olmaya zorluyor ama biz direneceğiz” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2017 Salı, 12:02

DESİAD, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Seçilen yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı ve Okan Konyalıoğlu DESİAD’ın yeni başkanı oldu.

Ahmet Yavuzçehre’den boşalan başkanlık koltuğuna oturan Okan Konyalıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında manifesto gibi siyaset açıklaması yaptı.

Üretim, istihdam ve ihracatı arttırmak, ekonomide katma değer yaratmak adına çalıştıklarını dile getiren Okan Konyalıoğlu, “Türkiye gibi bir ülkede nasıl başaracağız göreceğiz ama şunu açıkça dile getirmek istiyorum. DESİAD olarak siyasette bir tarafta değiliz. Öbür tarafta da asla olmayacağız. Denizli ekonomisine yön veren 156 üyemiz var. Bu insanlar çeşitli siyasi görüşlere sahip. Ama kimse DESİAD’ın siyasette yer almasını beklemesin. Asla politik olmayacağız. Türkiye koşulları herkesi taraf olmaya zorluyor ama biz direneceğiz. Biz işlerimize odaklanırken, bölge sorunlarının çözümüne de katkı vermek istiyoruz” dedi.

“İŞADAMI TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIĞA BAKAR”
Okan Konyalıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işsizliği en aza indirmek için yaptığı istihdamı arttırma çağrısıyla ilgili olarak sorulan bir soru üzerine şu yanıtı verdi:

“İşadamı, yatırımcı tünelin ucunda ışık gördüğü sürece yeni yatırımlar yapar, istihdamın artmasına vesile olur. Tünelin ucundaki ışığın adı da kardır. Yani, işadamı eğer kar edecekse, yani tünelin ucundaki ışığı gördüyse istihdam artar.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı