REKLAMI GEÇ

Enerya’da Görev Değişimi

Enerya’da Görev Değişimi

Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, görevini Arda Beştaş’a teslim ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2018 Pazartesi, 13:42

Enerya’da görev değişimi yaşanıyor. Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun’un koltuğuna, Enerya Pazarlama, Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Arda Beştaş’ın geçeceği belirtildi.

STFA Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevine Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun’un geçmesinin ardından, boş kalan koltuğun kimin devralacağı merakla bekleniyordu.

Enerya Genel Müdürü olarak, kimin koltuğa geçeceği ise kısa zamanda belli oldu. Enerya Pazarlama, Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Arda Beştaş, 31 Temmuz’dan itibaren Enerya Genel Müdürü olarak göreve başlayacağı belirtildi.

ARDA BEŞTAŞ KİMDİR?
Arda Beştaş lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde, Yüksek lisansını Southbank University London’da Uluslararası İş Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır. Global Yatırım Holding ve Anadolu Grubu’nda çeşitli pozisyonlarda rol almıştır. Enerya’ya katılmadan önce son olarak John’s Coffee’de “Genel Müdür” ünvanı ile görev yapmıştır. Beştaş, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı