REKLAMI GEÇ

ENERYA’DAN ÇEVRECİ BEZ EKMEK ÇANTASI

ENERYA’DAN ÇEVRECİ BEZ EKMEK ÇANTASI

Türkiye enerji sektöründe en önemli oyunculardan Enerya, çevre bilinci ve korumasına katkıda bulunuyor. Enerya, abone merkezlerinde çevreci, bez ekmek çantalarının dağıtımına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2015 Perşembe, 13:16

Türkiye enerji sektöründe en önemli oyunculardan Enerya, çevre bilinci ve korumasına katkı sağlamak amacıyla harekete geçti. Enerya, plastik ve petrol türevi poşetlerin kullanım ve tüketimini, dolayısıyla çok uzun sürelerde çözünen bu maddelerin çevreye zararlarını azaltmak amacıyla bez ekmek çantaları hazırlattı. Denizli’de Enerya abone merkezlerine dağıtımı başlatılan Enerya logolu bez ekmek çantalarından isteyen aboneler, bu illerdeki Enerya abone merkezlerinden temin ederek çevre korumaya katkıda bulunabiliyorlar.

enerya_bez_canta_ic

NAYLON POŞET KULLANIMINI AZALTMAMIZ GEREKİYOR
Avrupa Birliği ülkeleri çevre, insan ve hayvan sağlığını tehdit eden naylon poşet tüketimini azaltmak için poşetlere vergi ödenmesi ve yasaklanmasına varan önlemler aldı. AB Komisyonu verilerine göre, AB ülkelerinde kişi başına yılda ortalama 200 adet naylon poşet kullanılıyor. Alınan kararlar çerçevesinde, Avrupa’da kişi başına naylon poşet kullanımının 2025 yılı sonuna kadar 40 adete düşürülmesi amaçlanıyor. Türkiye’de ise bir kişi yılda ortalama 312 adet poşet kullanıyor.

Enerya, Türkiye’nin 2. en yaygın özel doğal gaz dağıtım şirketi olarak, 2003’ten bu yana Konya, Antalya, Karaman, Ereğli, Erzincan, Denizli, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir illerinin doğal gaz dağıtımını ve altyapı faaliyetlerini sürdürüyor. Enerya ayrıca yine bu iller başta olmak üzere tüm Türkiye’de 2014 yılından bu yana elektrik ticareti yapıyor.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 10 Aralık 2015, 13:43

Çok güzel uygulama

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı