REKLAMI GEÇ

Evteks’e katılan firmalara vekil desteği

Evteks’e katılan firmalara vekil desteği

AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, İstanbul’da düzenlenen 22’nci Uluslararası Evteks Fuarı’na katılıp, stant açan Denizli firmalarını ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2016 Cuma, 16:28

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan’ın 22’nci Uluslararası Evteks Fuarı’nda stant açan Denizli firmalarını ziyaretine AK Parti Denizli İl Başkan Vekili Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Uzunoğlu ile Hüseyin Memişoğlu eşlik etti.

Fuarda stant açan 91 Denizli firmasını gezen ve fuarın başarılı geçmesi dileğinde bulunan Tin ve Özkan, firma yetkililerinden fuardaki görüşmeler hakkında da bilgi aldı. Evteks Fuarı’nın tekstilin merkezi olan Denizli için büyük önem taşıdığını, katılımcı firmaların fuarda önemli bağlantılar yaptığını söyleyen Şahin Tin, “Denizli katma değeri yüksek ürünler üreterek pazardaki rekabet gücünü hızla artırmaya devam ediyor. Denizli’den katılan firmalarımızın son derece farklı ve şık tasarımları barındıran bir konseptle bugün fuar alanında açtıkları stantlarda ürünlerini müşterilerine sunduklarını görüyoruz. Evteks Fuarı’nda Denizli’den 91 katılımcı bulunuyor. Denizli bilindiği gibi tekstil merkezi. Bu nedenle bu fuar Denizli için son derece büyük önem taşıyor. Sanayicilerimizin desteklenmesi için her geçen gün yeni düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. Üreticilerimiz için son derece önemli olduğunu düşündüğümüz ve Denizli sanayisine büyük bir fırsat olacağına inandığımız Ar-Ge Kanunu çıkardık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı