REKLAMI GEÇ

Eyüpoğlu’nun siyah mermeri  Bluestone’u tahtından mı edecek!

Eyüpoğlu’nun siyah mermeri  Bluestone’u tahtından mı edecek!

Eyüpoğlu Mermer’in üretimine başladığı siyah mermer, dünyanın en iyilerinden biri olarak gösterilen Belçika’nın Bluestone isimli siyah mermerini, tahtından edeceğe benziyor. Keza Eyüpoğlu, dünyanın sayılı siyah mermer ocaklarından birine ulaştı. Renk tonu ve dayanaklılığıyla bilinen ender mermer cinsinde üretime geçen Denizlili dev firma, Belçika’da bir lojistik merkezi de kurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2015 Pazartesi, 17:13

Denizli’nin mermer üretimi ve ihracatında önemli kurumlarından biri olan Denizlili Eyüpoğlu Mermer, geçtiğimiz hafta İzmir’de yapılan Dünyanın en büyük ikinci mermer fuarında dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Denizlililerin çıkarma yaptığı fuarda Eyüpoğlu siyah mermer sürpriziyle ilgi odağı oldu. Keza Denizli’de dünyanın bu cins mermere sahip en iddialı yataklarından birini bularak burada ocak kuran Eyüpoğlu, üretimine başladıkları siyah mermerle fuara katıldı.

eyupoglu-siyah-mermer-buluestone-taht-edecek-i

Dünyanın en iyi siyah mermeri olarak gösterilen Belçika Bluestone’la aynı renk tonu ve yapıya sahip siyah mermerle uluslar arası pazara sıkı bir konsept girişi yapan Eyüpoğlu, siyah mermer hedefinde çıtayı en üste koydu. Firmanın ikinci kuşak patronu İsmail Eyüpoğlu, “Siyah mermerle uluslar arası pazarları ciddi oranda zorlayacağımızı düşünüyoruz. Denizli’yi siyah mermerle uluslar arası anlamda iyi bir şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Siyah mermerde deyim yerindeyse dünya tekelini elinde bulunduran Belçika Bluestone ile yarışmaya kararlı dev firma, Belçika’ya bir lojistik merkez kurdu. Kurduğu şirketle hem iç hem de dış piyasada önemli başarıların altına imza atan Mehmet Eyüpoğlu’nun kızı  Merve Karaman ile damadı Muhittin Karaman da Belçika’daki lojistik merkezin başına geçti. 4 kişilik bir timle AB pazarında önemli bağlantılar kurmaya başlayan Eyüpoğlu, iddiasını şimdiden ispatlayan anlaşmalar gerçekleştirdi.

İç piyasanın yanı sıra tam 55 ülkeye ihracat gerçekleştiren Eyüpoğlu, blok mermerden, iç mekan ile dış cepheye kadar her alanda kullanılabilen işlenmiş ürünler satıyor. Siyah mermerin yanı sıra Nocetraverten olarak bilinen beyaz mermer üretimi gerçekleştiren Eyüpoğlu, iç piyasada önemli bir bayi ağına da sahip.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı