REKLAMI GEÇ

Fırıncılar Odası’ndan Ramazan pidesi açıklaması

Fırıncılar Odası’ndan Ramazan pidesi açıklaması

Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, fiyatı yeniden belirlenen Ramazan pidesi ile ilgili açıklama yaptı. Ramazan pidesinin fiyatını belirlerken en ince hesaplara dayanarak maliyet çıkardıklarını belirten Karadaban, vatandaşlardan da açıkta satılan ürünleri almamalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2019 Salı, 10:21

Bir süre önce Ramazan pidesinin fiyatını belirleyen Fırıncılar Odası’ndan, hem yeni fiyatı, hem maliyeti, hem de satış standartlarına ilişkin değerlendirme geldi.

Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Ramazan pidesinin Ramazan ayının vazgeçilmezi olduğunu belirterek, yaptıkları maliyet hesaplamaları ile il merkezinde 250 gram pidenin fiyatını 2 lira olarak belirlediklerini söyledi.

Halkın tamamının pideye kolaylıkla ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla en ince hesaplara dayanan bir maliyet hesabı çıkardıklarını anlatan Karadaban, “Halkımızdan beklentimiz, pazar yerlerinde açıkta veya diğer illerden gelen araç içerisinde satılan pidelere itibar etmemeleri, bakkal, market, ekmek fırını ve pideci esnafımızdan sıcak olarak almalarıdır” dedi.

Ekmeğin hayat olduğunu hatırlatan ve israf edilmemesi çağrısında da bulunan Karadaban, “İnsanlar hayatlarını ekmek parası üzerine kurmuşlardır. Tüketicilerimizin israfa daha çok önem veril, pideyi günlük tüketebilecekleri kadar almalarını rica ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı