REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık 1 saat kararacak!

Forum Çamlık 1 saat kararacak!

Forum Çamlık, iklim değişikliğiyle mücadelede toplumsal bilince katkıda bulunmayı amaçlayan ‘Dünya Saati’ etkinliğine, 29 Mart Cumartesi akşamı tüm ışıklarını bir saat süreyle azaltarak destek verecek.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2014 Cuma, 10:13

Forum Çamlık, WWF tarafından dünya çapında iklim değişikliğini hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla 2007 yılından bu yana her yıl uygulanan ‘Dünya Saati’ etkinliğine bu yıl da destek verecek.

Forum Çamlık, etkinlik kapsamında 29 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 arasında ışıklarını 1 saat süreyle azaltacak.

Sidney Liman Köprüsü, Çin Seddi, San Francisco’daki Golden Gate Köprüsü, Roma’daki Kolezyum gibi küresel öneme sahip birçok simgenin de ışıklarını kapattığı kampanyaya, Forum Çamlık da destek vererek, bu sembolik uygulamanın sürdürülebilir gelecek için büyük bir fark yaratılabileceğinin altını çizecek.

____________________________________________________

FC_Kis450x150

____________________________________________________

DÜNYA SAATİ NEDİR?
2007 yılında Avustralya’da binlerce kurum ve milyonlarca insanla birlikte sembolik yapıların ışıklarını bir saatliğine kapatarak, iklim değişikliğiyle mücadele için tüm dünyaya çok önemli bir mesaj verdi: “Hepimiz tek evimiz, gezegenimizin karşı karşıya olduğu, başta iklim değişikliği olmak üzere çevre sorunlarıyla mücadele etmek için acilen adım atmalıyız!”

Avustralya’da 2 milyondan fazla insan ve 2.000’den fazla kurum katılımıyla başlayan Dünya Saati, kısa bir sürede 7 kıtadan, 150’den fazla ülkeden, 7.000’den fazla şehirden binlerce insana ulaşarak bugün dünyanın en büyük çevre hareketinin adı oldu.

Ülkemizde 2008 yılından beri WWF-Türkiye tarafından yürütülen Dünya Saati etkinliğine, 2013 yılında #dominoetkisi kampanyasıyla 70.000’den fazla insan destek verdi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden onlarca sembolik yapının ışıkları kapandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı