REKLAMI GEÇ

Galericilerin sorunları Ankara’da masaya yatırıldı

Galericilerin sorunları Ankara’da masaya yatırıldı

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), Türkiye’deki galericilerin sorunlarını masaya yatırmak için sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Ankara’da düzenlenen toplantıya Otonomi Başkanı Berzan Taşer de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2019 Çarşamba, 13:59

DENİZLİ HABER
Toplantıya MASFED Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, yönetim kurulu üyeleri, Denizli Galericiler Sitesi (Otonomi) Başkanı Berzan Taşer ile ülke genelinde yaklaşık 70 dernek ve kooperatif başkanı katıldı.

MASFED’in istişare toplantısında Kurucu Başkan Hasan Kahyaoğlu moderatörlüğünde tüm dernek başkanları söz alıp sıkıntıları dile getirdi, sorunlara çözüm arandı.

Sektör buluşmasında katılımcılara seslenen Otonomi Başkanı Berzan Taşer, çok değerli bir toplantı olduğunu söyledi.

Taşer, “Bu toplantıların sorunlarımızın daha çabuk çözülmesi için sıklıkta tekrarlanmasını diliyorum. Hem burada tanışıyoruz hem de sorunlarımıza çözüm buluyoruz. Sektörümüzde aslında çok problem var. Noter ve ithal araçlar gibi problemleri çözüme kavuşturduk. Çözüme kavuşturmak için çok mesai harcadıklarımız da var. Bunların en önemlisi merdiven altı ya da farklı yerlerde faaliyet gösteren galericilerin belirlenen noktaya gelmeleridir. Diğer önemli bir sorun ise galericilerin yeri ile ilgili yetkileri elinde bulunduran belediyelerin bu yetkileri valilik ve kaymakamlıklara devretmesi. Toplantımızda böyle bir karar da aldık. Gerekli müracaatları da yapacağız. Ayrıca sektörümüzde kaynak sorun teşkil ediyor. Yönetmelik ile ilgili sıkıntılar var. Mal tedarikini de zor yapıyoruz. İş biraz daha dijitale kayıyor. Bu sorunları burada tespit edip, alınan kararları uygulama aşamasına geçeceğiz” dedi.

Otonomi Başkanı Berzan Taşer toplantı sonunda MASFED Başkanı Erkoç’a Denizli horozu hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı