REKLAMI GEÇ

GEKA Ege’yi EMITT’te tanıtacak

GEKA Ege’yi EMITT’te tanıtacak

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) bu yıl 2’nci kez yerini alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2017 Cuma, 12:42

İstanbul-TÜYAP Fuar Merkezinde 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek EMITT Fuarı’na Güney Ege’nin turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası boyutta tanıtmak amacıyla katılan GEKA, 91 metrekarelik stand alanında Aydın, Denizli ve Muğla’nın turizmden sorumlu kurumlarını bir araya getirecek.

Fuarın en yoğun hollerinden biri olan oteller ve birlikler adlı 3. holünde stant açacak olan GEKA, Kuşadası, Didim, Fethiye, Marmaris, Bodrum ve Pamukkale’den oluşan 6 destinasyonun tanıtımının etkin bir şekilde yapılabilmesi amacıyla bölgeden 19 kurum ve kuruluşu aynı stantta buluşturacak.

Aydın, Denizli ve Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Bodrum Tanıtma Vakfı, Çameli Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Kuşadası Ticaret Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Güney Ege standında sağlanan desklerde bulundukları destinasyonların tanıtımını yapacaklar. Bölgenin bilinen deniz, kum ve güneş turizminin yanı sıra termal turizmden macera ve doğa turizmine, tarih ve kültür turizminden kırsal turizme kadar geniş bir yelpazede alternatif turizm imkanlarının da tanıtımı yapılacak.

Sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün de en büyük buluşma noktalarından birisi olan EMİTT, turizm sektörü profesyonellerinin bir araya geldikleri ticari bir platform olmasının yanı sıra tatil tutkunları için de önemli bir adres niteliği taşıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı