REKLAMI GEÇ

GEKA Kalkınma Kurulu yenilenecek

GEKA Kalkınma Kurulu yenilenecek

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 100 üyeden oluşan Kalkınma Kurulu yenilenecek. Bugün toplanan GEKA Yönetim Kurulu’nda yeni üyelerin belirlenmesiyle ilgili süreç ele alındı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2016 Salı, 12:42

Denizli, Muğla ve Aydın illerine yönelik faaliyet gösteren kalkınma ajansı GEKA’nın aylık yönetim kurulu toplantılarının 81’incisi Denizli’de yapıldı. Vali Şükrü Kocatepe başkanlık ettiği toplantıya Muğla Valisi Amir Çiçekten, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet  Yunus Şahin ile GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata katıldı. 

denizli-geka-yonetim-kurulu-toplantisi-ic

KOOPERATİFLER GEKA’NIN GÜNDEMİNDE
Vali Şükrü Kocatepe, toplantının basına açık bölümünde yaptığı açıklamada, “Ajans olarak Güney Ege Bölgesinde öne çıkan sektörler ve gerçekleştirilmesi istenen alanlara ilişkin araştırma-analiz çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalardan biri olan ‘Güney Ege Bölgesinde Üretim Odaklı Kooperatiflerin Mevcut Durum Analizi ve Gelişme Stratejileri Çalışması’nın nihai halini inceleyeceğiz. Bu çalışma ile bölgemizdeki kooperatiflerin mevcut durumlarının belirlenmesini ve gelişme stratejilerinin oluşturulmasını amaçlamaktayız” dedi.

KALKINMA KURULU YENİDEN BELİRLENECEK
Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan 100 üyeli Kalkınma Kurulu’nun her dört yılda bir yenilendiğini de kaydeden Kocatepe, yeni kurulun belirlenmesiyle ilgili sürecin bu toplantıda ele alınacağını sözlerine ekledi. Kocatepe’nin bu açıklamasından sonra toplantı basına kapalı devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı